Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα έρχεται ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης

Στην Πάτρα έρχεται ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης  Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο Έλληνας ερευνητής που έχει κάνει τη μοναδική στο χώρο των επιστημών ανακάλυψη: το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων ή αλλιώς Tri-anthropo-type Pashalidis και τις τρεις διαφορετικές λειτουργίες του εγκεφάλου, θα βρίσκεται στην Πάτρα, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο Αστήρ.
"Η ανακάλυψη των Τριών Ανθρώπινων Τύπων έχει παρουσιαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλά παγκόσμια επιστημονικά συνέδρια ιατρικής, νευροεπιστημών, βιολογικής και γενετικής ψυχιατρικής, αεροδιαστημικής, εκπαίδευσης, επιχειρηματικότητας, αθλητισμού κ.α.
Για την ανακάλυψή του αυτή ο Γιώργος Πασχαλίδης βραβεύτηκε με το ΙΧ Διεθνές Βραβείο "Giuseppe Sciacca" 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Μια εξαιρετική διάκριση είναι αυτή που ακολούθησε την συμμετοχή του Γιώργου Πασχαλίδη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης στο Λονδίνο (WCE 2013) όπου η εργασία του έλαβε εξαιρετικές κριτικές ως προς την υψηλή ποιότητα της έρευνάς της, προτάθηκε ως μια καινοτόμα πηγή για έρευνα και για διδακτορική διατριβή και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Literacy Information and Computer Education Journal (LICEJ) τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Τη δημοσίευση αυτή ακολούθησε μια ακόμα διάκριση με την επιλογή και της φετινής του εργασίας, που παρουσίασε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης στο Λονδίνο (WCE 2014), για δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό International Journal for Cross-Disciplinary Subjects in Education (IJCDSE)  που θα γίνει τον Μάρτιο του 2015.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης δίνει λύσεις στα προβλήματα της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας και προσφέρει στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα για αυτογνωσία και ετερογνωσία που οδηγούν στην ψυχική και σωματική υγεία και τελικά στην ευτυχία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ