Type Here to Get Search Results !

Όλα έτοιμα για το καρναβάλι - Στο 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων

Ανά 5 λεπτά λεωφορείο για Πάτρα - Έκπτωση 50% στους φοιτητές όλης της χώρας που ταξιδεύουν για Πάτρα με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας

Με έκτακτα δρομολόγια και με έκπτωση 50% στους φοιτητές το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες για το πατρινό καρναβάλι, το οποίο κορυφώνεται σήμερα και αύριο. Χθες κάθε πέντε λεπτά αναχωρούσαν από Αθήνα λεωφορεία για Πάτρα και σήμερα αναμένεται η ίδια συχνότητα δρομολογίων. Όπως δηλώνει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος, χθες, Παρασκευή, η κίνηση ήταν ελαφρά πιο αυξημένη σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη  Παρασκευή.



Επιπλέον και φέτος με απόφαση της διοίκησης, εσχύει έκπτωση 50% για τους φοιτητές όλης της χώρας, που θα επιλέξουν να φτάσουν στην Πάτρα αυτό το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού , με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, κίνηση  η οποία σύμφωνα με τον κ. Μανωλόπουλο, τυγχάνει ανταπόκρισης.

Έκτακτα δρομολόγια θα υπάρχουν και από την Πάτρα για την επιστροφή των επισκεπτών.

Ξενοδοχεία

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία του κέντρου της Πάτρας αγγίζει το 90 με 95% για σήμερα και αύριο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ξενοδόχων της Πάτρας Ηλία Μεντζελόπουλο. Ωστόσο η πληρότητα σε περιφερειακά της Πάτρα ξενοδοχεία, είναι χαμηλότερη, όπως επισημαίνει και υπολογίζεται σε ποσοστό στο 60% - 70%. Όσον αφορά το βράδυ της Παρασκευής η πληρότητα άγγιξε το 50% όπως συμβαίνει εξάλλου τα τελευταία χρόνια.

Οι τιμές κατά μέσο όρο στα δίκλινα με πρωινό κυμαίνονται από 70% - 120%

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ