Type Here to Get Search Results !

Μονοήμερες για...δύο! Εκδρομή σε 3 μέρη κοντά στην Πάτρα!

Μονοήμερες για...δύο! Εκδρομή σε 3 μέρη κοντά στην Πάτρα!
Το μόνο που χρειάζεστε τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι καλή διάθεση…
Άντε και λίγα ευρώ (ας μην κοροϊδευόμαστε)!
Είστε πολλοί που θέλετε τις επόμενες ημέρες, που είναι του Άγιου των ερωτευμένων (Βαλεντίνου), να της περάσετε με το άλλο σας μισό, κάπου ζεστά και ρομαντικά.
Για όσους κάνετε κάποια έξοδα για κοντινές εξορμήσεις λίγο πιο έξω από την Πάτρα προτείνουμε 3 πολύ όμορφα μέρη… Για να αλλάξετε παραστάσεις, παρέα με τους αγαπημένους σας…

Μονοήμερες για...δύο! Εκδρομή σε 3 μέρη κοντά στην Πάτρα!

Χειμώνας στα Τριζόνια!

Τα Τριζόνια είναι ένα καταπράσινο νησί και σε πολλούς άγνωστο! Αυτό το νησί έχει πολλές ιδιαιτερότητες όπως του ότι διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι, για πολυτελή σκάφη και ιστιοπλοικά.
Τα Τριζόνια, με έκταση μόλις 2,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα, είναι το μεγαλύτερο στο σύμπλεγμα των νησιών του Κορινθιακού μαζί με τα ερημονήσια Αϊ-Γιάννης και Πλανέμι.
Από την Πάτρα θα πρέπει να περάσετε απέναντι και από την Ναύπακτο θα πάρετε τον δρόμο προς Φωκίδα!
Απέχει από την Πάτρα 40 χλμ. Βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, απέναντι από τον οικισμό Γλυφάδα. Το νησί είναι προσβάσιμο με τακτική επικοινωνία μέσω πλοιαρίου από τον οικισμό Χάνια, ο οποίος απέχει 25 χλμ. από την Ναύπακτο.
Η πρόσβαση γίνεται με καΐκια που βρίσκονται απέναντι και θα σας πάνε στο νησί μέσα σε 5 λεπτά το πολύ!

Μονοήμερες για...δύο! Εκδρομή σε 3 μέρη κοντά στην Πάτρα!

Στα Τρίκαλα για φαγητό!

Μια μέρα μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας αλλά και σε κοντινή απόσταση από την Πάτρα.
Ένας ιδανικός προορισμός για εσάς είναι τα Τρίκαλα Κορινθίας!
Ένα πανέμορφο κεφαλοχώρι, χτισμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά με απίστευτη θέα...
Τα Τρίκαλα, ξεδιπλώνονται σταδιακά σε τρεις συνοικίες, τα Άνω, τα Μεσαία και τα Κάτω Τρίκαλα. Στα Άνω Τρίκαλα ξεκίνησε η τουριστική φήμη των Τρικάλων, καθιστώντας την έναν αγαπημένο προορισμό.
Το χωριό των περιβόητων Νοταράδων και αρχοντομαχαλάς στην Τουρκοκρατία βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και κερδίζει τις εντυπώσεις με τους ψηλούς πύργους με τις σιδερένιες πόρτες και το μαγευτικό φυσικό τοπίο από καρυδιές και πλατάνια.
Περπατήστε στον όμορφο οικισμό και ανακαλύψτε το αρχοντικό των Νοταραίων και το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Άγιος Γεράσιμος και δυο χιλιόμετρα μακριά σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, το Μοναστήρι του Αγίου Βλασίου, που χτίστηκε τον 17ο αιώνα...

Μονοήμερες για...δύο! Εκδρομή σε 3 μέρη κοντά στην Πάτρα!

Οι Άλπεις της Πελοποννήσου!

Μια εντυπωσιακή λίμνη με ασυνήθιστη ιστορία, ανάμεσα σε πυκνά δάση από πεύκα, έλατα και καστανιές και μικρά, παραδοσιακά χωριουδάκια, που δεν έχουν ξεχάσει τι θα πει «παράδοση», είναι η καλύτερη πρόταση για ολιγοήμερες ή πολυήμερες αποδράσεις από την Πάτρα.
Η ομορφιά της, παραμυθένια...
Μοιάζει με μια υδάτινη «όαση» ανάμεσα στα δάση από έλατα, πεύκα και πλατάνια που χαρακτηρίζουν την περιοχή. 
Οι όχθες τις είναι ιδανικές για πεζοπορία και βόλτα, αλλά και για ποδήλατο, ενώ ορισμένοι επιλέγουν τη λίμνη και για κωπηλασία ή κολυμπούν στα δροσερά νερά της, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η διαδρομή περιμετρικά της λίμνης είναι πολύ ευχάριστη και μπορεί να γίνει σε λιγότερο από δύο ώρες. 
Αν πάλι είστε από εκείνους που προτιμούν να γυμνάσουν τα… σαγόνια τους, μπορείτε να καθίσετε σε ένα από τα ταβερνάκια που βρίσκονται κοντά στη λίμνη και να γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές τους, είτε να απολαύσετε έναν καφέ με θέα στην λίμνη.

Μονοήμερες για...δύο! Εκδρομή σε 3 μέρη κοντά στην Πάτρα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ