Type Here to Get Search Results !

Η Πάτρα είναι έτοιμη για τον 3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Πάτρας

Η Πάτρα  είναι έτοιμη για τον 3ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Πάτρας Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των ΔΗΜΩΝ ΠΑΤΡΕΩΝ & ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και με την υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Ελλάδος μετά και την μεγάλη επιτυχία των δυο προηγούμενων ετών και το ρεκόρ συμμετοχών έγινε πλέον θεσμός.
Έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας, διοργανώνει στις 08/02/2015 τον 3οΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 23,1χλμ, (εκκίνηση 10:00πμ από την Ναύπακτο και τερματισμό στην πλ. Γεωργίου στην Πάτρα), υπό την αιγίδα των ΔΗΜΩΝ ΠΑΤΡΕΩΝ & ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και με την υποστήριξη τηςΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.
Συγχρόνως θα πραγματοποιηθούν, για πρώτη χρονιά, ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ 5χλμ καθώς και ο 3ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 5χλμ. (εκκίνηση 09:45πμ στο parking της πλαζ στο πάρκο Αγυιάς).
Με σκοπό την αναβάθμιση των αγώνων, ο Σύλλογός μας φέτος, φρόντισε για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αποτελεσμάτων και οι εγγραφές πλέον πραγματοποιούνται, το αργότερο έως την Παρασκευή το μεσημέρι 06/02/2015, ηλεκτρονικά, μέσω του:
Επίσης στον αγώνα των 23,1 χλμ, εκτός της Γενικής κατάταξης και των Ανδρών – Γυναικών οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και σε ηλικιακές κατηγορίες:
ΑΝΔΡΩΝ μέχρι 29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 άνω,
ΓΥΝΑΙΚΩΝ μέχρι 29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 άνω,
και θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του αγώνα, καθώς και οι 3 πρώτοι άνδρες και γυναίκες της κάθε κατηγορίας, ενώ μετάλλιο θα παραλάβουν όλοι οι αθλητές του αγώνα αυτού.
Στον αγώνα των 5χλμ θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης του αγώνα, ενώ μετάλλιο θα παραλάβουν όλοι οι αθλητές του αγώνα αυτού.
Στον περίπατο των 5χλμ δεν θα υπάρξουν βραβεύσεις όμως αναμνηστικό μετάλλιο θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ