Type Here to Get Search Results !

Από τις προσφορές στις εκπτώσεις – Σε τι ποσοστό κυμαίνονται – Απειλή νέων λουκέτων σε εμπορικά

Πάτρα: Από τις προσφορές στις εκπτώσεις – Σε τι ποσοστό κυμαίνονται – Απειλή νέων λουκέτων σε εμπορικά «Δεν περιμένουμε τίποτα ιδιαίτερο» λένε έμποροι

Νέα λουκέτα βλέπει ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Θανάσης Σπυρόπουλος, καθώς όπως επισημαίνει στοthebest.gr σε γενικές γραμμές το ταμείο των περισσοτέρων μικρομεσαίων είναι μείον,αφού  δεν ζεστάθηκε ιδιαίτερα στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
Από την άλλη, οι προσφορές στην αγορά της Πάτρας έχουν ξεκινήσει όχι μόνο από τα πολυκαταστήματα αλλά και από μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό. Σύμφωνα με τον κ. Σπυρόπουλο οι προσφορές ξεκίνησαν από τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, ενώ  οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
«Οι προσφορές πριν τις εκπτώσεις είναι ένα ακόμα μέτρο υπέρ των πολυκαταστημάτων, έξω από οποία είδαμε ουρές. Οι εκπτώσεις ουσιαστικά έχουν εκφυλιστεί, έχουν ισοπεδωθεί. Ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου αλλά δεν περιμένουμε και πολλά. Κι από την άλλοι πολλοί συνάδελφοι οφείλουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και δεν θ΄αντέξουν. Υπάρχει  βομβαρδισμός προσφορών από πολυκαταστήματα, ποια επιχείρηση ν΄αντέξει;».
Oι προσφορές όπως αναφέρει κυμαίνονται αυτή την περίοδο από 20 – 60% και αντιστοίχως  αναμένεται να κυμανθούν και οι εκπτώσεις.
Απoτιμώντας την εορταστική περίοδο κι επικαλούμενος τηνέρευνα της ΕΣΣΕ επισημαίνει ότι ο τζίρος φέτος ήταν μικρότερος σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι καταστήματα άνοιξαν περισσότερες Κυριακές στη διάρκεια των γιορτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ