Type Here to Get Search Results !

«Κάστρο» της παιδικής πορνείας και της παιδοφιλίας η Πάτρα

Η παιδική πορνεία ανθεί στην Πάτρα με δεκάδες ανήλικα κορίτσια να γίνονται εξιλαστήρια θύματα των σεξουαλικών διαθέσεων ηλικιωμένων.
Η Πάτρα έχει εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια σε «κάστρο» της παιδοφιλίας,καθώς στην αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν έρθει αρκετοί Ρομά από γειτονικές χώρες που προκειμένου να βγάλουν χρήματα ωθούν τα κορίτσια τους στην πορνεία.
Στην πραγματικότητα είναι και αυτοί μηχανισμοί ενός κυκλώματος πορνείας που έχει απλώσει τα γρανάζια του σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, τροφοδοτώντας με παιδιά που εκπορνεύονται, χωρίς στην ουσία να γνωρίζουν και να συνειδητοποιούν τι κάνουν.
Στην Πάτρα κρούσματα παιδικής πορνείας μπορεί να δει κανείς καθημερινά στους δρόμους. Ανήλικα κορίτσια Ρομά πλησιάζουν ηλικιωμένους, έχοντας πολλές φορές τσιγάρο στα χέρια τους και τους ζητάνε να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους επιθυμίες.
Το αντίτιμο ξεκινά από τα 5 ευρώ και φτάνει έως τα 10 με 15 ευρώ σε περίπτωση ερωτικής επαφής. Παρά το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες έχουν συμβεί περιστατικά όπου ηλικιωμένοι και ανήλικες Ρουμάνες έχοντας πιαστεί στα πράσα, το φαινόμενο εξακολουθεί να υπάρχει στην Πάτρα.
Και όχι μόνο υπάρχει, αλλά εξελίσσεται μπροστά μας, καθημερινά, με νεαρές Ρομά να χαϊδεύουν τα γεννητικά όργανα των ηλικιωμένων ή να επιδεικνύουν τα στήθη τους σε περαστικούς και οδηγούς προκειμένου να τους πείσουν για τις… υπηρεσίες τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ