Type Here to Get Search Results !

Αυτός θα είναι ο τελάλης και η μασκότ του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού!

Αγαπημένα πρόσωπα της Πάτρας παίρνουν ενεργά μέρος στο Πατρινό Καρναβάλι με τους υπεύθυνους του Καρναβαλικού Οργανισμού να κάνουν πράξεις τα σχέδια τους για συμμετοχή στο κομμάτι της οργάνωσης και της παρουσίασης τους, από τους ίδιους τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει Πατρινοί Καρναβαλιστές.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του patrasevents.gr ο τελάλης που θα διαλαλήσει τον ερχομό του Πατρινού Καρναβαλιού και ο άνθρωπος που θα είναι πίσω από την μασκότ του φετινού θεσμού θα είναι ένα πρόσωπο αγαπητό σε όλους τους Πατρινούς, με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά, αλλά και στο καρναβάλι.
Ο λόγος για τον Πατρινό επιχειρηματία Θάνο Τσέρη, ιδιοκτήτη του καφέ Cherry’s Coffee, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. Ο Θάνος Τσέρης έχει την εμπειρία τέτοιων καρναβαλικών εμφανίσεων.
Πέρυσι έκανε την Γιαννούλα την Κουλούρου, την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, ενώ είναι ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας των «Υποκριτών».Θυμίζουμε ότι στο περσινό καρναβάλι τελάλης και μασκότ του ήταν οηθοποιός Γιώργος Λογαράς. 
Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του patrasevents.gr,παρουσιαστής της έναρξης θα είναι ο ερασιτέχνης ηθοποιός και πρώην εργαζόμενος στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" , Τζίμης Πολίτης.
Ο Τζίμης Πολίτης, γνωστός στην Πάτρα και στους καρναβαλιστές από την εμπειρία του σε προηγούμενα έτη όταν παρουσίασε με επιτυχίες αρκετές εκδηλώσεις, φέτος θα είναι μόνος του -χωρίς συμπαρουσιάστρια- στην παρουσίαση των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2015, το Σάββατο στις 17 Ιανουαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ