Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί μέσα στον Παντοκράτορα


 Εικόνες πέρα από κάθε φαντασία εκτυλίχθηκαν λίγα μόλις λεπτά μετά την επιστροφή της πομπής που είχε μεταβεί από τον ιερό ναό του Παντοκράτορα για  τον καθαγιασμό των υδάτων στη δεξαμενή της Πάτρας την περασμένη Τρίτη, στην εκκλησία.
Ιερείς και εκκλησίασμα έκπληκτοι είδαν στον περίβολο του παντοκράτορα, δυο ηλικιωμένες γυναίκες να βρίζονται αρχικά χυδαία,  με την μία να κατηγορεί την άλλη πως κάνει βίζιτες και μετά πηγαίνει και μεταλαμβάνει, κάνοντας την καλή χριστιανή, ενώ την στόλιζε με ακόμα πιο ακατανόμαστες φράσεις σε ότι αφορά την ηθική της.
Η συνέχεια ήταν πιο ενδιαφέρουσα καθώς η γυναίκα που δέχθηκε την λεκτική επίθεση, απέσπασε από δέντρο  που βρίσκεται στον περίβολο της εκκλησίας ένα χοντρό κλαρί και άρχισε να χτυπάει με αυτό στο κεφάλι, αυτή που την έβριζε.
Η επόμενη στιγμή βρήκε τις δυο γυναίκες πιασμένες στα χέρια και μαλλί με μαλλί, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση τρίτων, με αυτή που είχε αρχίσει την λεκτική επίθεση να αποχωρεί με αρκετά γδαρσίματα και αίματα στο πρόσωπο.
Στον απόηχο του επεισοδίου, άτομα που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα ανέφεραν, πως η κολόνια μεταξύ των δύο γυναικών κρατάει από τα χρόνια που ήταν πιο νέες και έχει ως αφετηρία τη σύλληψη της μιας από την άλλη, στο κρεβάτι με τον άντρα της .
Η άλλη εκδοχή κάνει λόγο για κόντρα που ξεκίνησε όταν η γυναίκα που δέχθηκε πρώτη τις ύβρεις,  μετά από περίοδο μακράς φιλίας με την επικρίτριά της,  την έπιασε να της αφαιρεί χρήματα από το σπίτι και την κατήγγειλε στην αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ