Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: καμπανάκι από την ΕΚΠΟΙΖΩ για επιτήδειους που τάζουν «σωτηρία» από το ελβετικό φράγκο


Η θηλιά που πέρασε η  υποτίμηση του ευρώ έναντι του ελβετικού φράγκου σε περισσότερους από 100 δανειολήπτες στην περιοχή, οι οποίοι είχαν πάρει δάνειο σε αυτό το νόμισμα, έφερε στο προσκήνιο και ένα νέο μοντέλο «καρχαριών» οι οποίοι προσεγγίζουν απελπισμένους επιχειρηματίες και τους υπόσχονται ρυθμίσεις μέσω προσφυγών στα δικαστήρια απαιτώντας μάλιστα και προκαταβολή για τα δικαστικά έξοδα.
Το τοπικό γραφείο της ΕΚΠΟΙΖΩ συνιστά προσοχή και καλεί όσους προσεγγίζονται από τους επίδοξους σωτήρες να είναι ιδιαίτερα υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί.
Την ίδια ώρα ένα άλλος Γολγοθάς έχει ξεκινήσει για τους 100 δανειολήπτες σε Ελβετικό Φράγκο από την Πάτρα καθώς οι τράπεζες με «δόλωμα» την ρύθμιση της δόσης σε ποσά που μπορεί να καλύψει ο δανειολήπτης, ουσιαστικά τους σφίγγουν μακροπ΄ροθεσμα πιο πολύ τη θηλιά στο λαιμό.
Σε δηλώσεις του στους patrastimes ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου της ΕΚΠΟΙΖΩ Τ. Νικολαδάκης επεσήμανε πως η ΕΚΠΟΙΖΩ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και ζητά τις δεσμεύσεις των κομμάτων για ανάληψη πρωτοβουλία επίλυσης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί αμέσως μετά τις εκλογές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ