Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Κοπή πίτας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων


Η καθιερωμένη κοπή της πίτας έγινε την Παρασκευή 16 του μήνα, στον κατάμεστο από εργαζόμενους- ιατρούς,υγειονομικούς,νοσηλευτές,διοικητικούς- χώρο εκδηλώσεων του Καραμανδανείου και μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και εγκάρδιο κλίμα. 
   Μεταξύ των προσελθόντων, ο Πανοσολογιώτατος π. Προκόπιος,εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ.Χρυσοστόμου, ο Αιδεσιμολογιώτατος π.Τάκης της ενορίας Παναγίας Αλεξιωτίσσης, 
ο Περιφερειάρχης κ.  Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης, ο Υποδιοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών 
και Μέλος του ΔΣ του Καραμανδανείου κ. Αννα Μαστοράκου, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος, ο Διευθυντής της Εθνικής Τραπέζης Πατρών και Μέλος του ΔΣ του Καραμανδανείου κ. Παπαμικρουλέας. 
Την έναρξη της γιορτινής εκδήλωσης έκανε η εκτελούσα χρέη Διοικητή, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κατερίνα Γατοπούλου, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε ότι ''κάθε χρόνος που περνάει μας συμφέρει, γιατί κάθε χρόνο τόσο ριζώνει το Καραμανδάνειο στις καρδιές των Πατρινών και των κατοίκων της Δ.Ελλάδος''. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσολογιώτατος, ο οποίος εξήρε την λειτουργία και την προσφορά του μοναδικού- στην ευρύτερη περιοχή- Παιδιατρικού Νοσοκομείου. Εν συνεχεία η κ. Γατοπούλου, τηρώντας τον ρόλο οικοδέσποινας, έδωσε τον λόγο σε όλους τους ανωτέρω προσκεκλημένους, που ετίμησαν με την παρουσία τους το Παιδιατρικό Νοσοκομείο. 
Τελευταίος απηύθυνε χαιρετισμό ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Καραμανδανείου κ. Βασίλης Αλεξόπουλος, Επιμελητής στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Ο κ. Αλεξόπουλος μαζί με τα  Μέλη του ΔΣ του Σωματείου- την κ. Τσώλη, Αντιπρόεδρο, την κ. Τραγουλιά, Γραμματέα, την κ. Αλεξοπούλου, Μέλος και πρώην Πρόεδρο και την κ. Μαυροπόδη, Μέλος -εβράβευσαν όλα τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου, που εισήλθαν σε ανώτατες και ανώτερες σχολές και τα οποία καταχειροκροτήθηκαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ