Type Here to Get Search Results !

Ανοίγουν τους δρόμους για έργα και… ξεχνούν να τους κλείσουν – Αγανακτισμένοι οι οδηγο

Πάτρα: Ανοίγουν τους δρόμους για έργα και… ξεχνούν να τους κλείσουν – Αγανακτισμένοι οι οδηγοί – ΦΩΤΟ Οι υπηρεσίες δεν συντονίζονται για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών

Παγίδες για τους οδηγούς κρύβουν πολλοί δρόμοι της Πάτρας, αφού στις συνήθεις λακκούβες προστίθενται κατά καιρούς και σημεία που παραμένουν επί της ουσίας «γιαπιά» μετά από εργασία που εκτελούν τα συνεργεία του Δήμου ή Κοινωφελών Οργανισμών. Η δυσλειτουργία και η ασυνεννοησία των υπηρεσιών είναι ένα φαινόμενο που κρατάει χρόνια στην πόλη και πρέπει ν’ αποτελεί έναν από τα βασικά προβλήματα που καλείται να επιλύσει η νέα δημοτική Αρχή.
Οι δρόμοι σκάβονται για διάφορους λόγους όμως η αποκατάσταση του οδοστρώματος παίρνει δύο, τρεις ή και πολλές περισσότερες εβδομάδες. Στο μεσοδιάστημα τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που έχουν περάσει από το σημείο έχουν «σπάσει» τις αναρτήσεις τους, έχουνκόψει τα λάστιχά τους ενώ δεν λείπουν και τ’ ατυχήματα με πεζούς που σκοντάφτουν και χτυπούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εργασίες που εκτελέστηκαν πριν περίπου 2 εβδομάδες στην Αρόη στην συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Στρατηγού Κωσταντινόπουλου.
Όπως καταγγέλλουν στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής, ο ΟΤΕ αλλά και η ΔΕΥΑΠ ξήλωσαν το οδόστρωμα έφτιαξαν ότι είχαν να φτιάξουν κι… έφυγαν αφήνοντας πίσω τους την κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το σημείο δε, χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνο αφού είναι ανηφόρα με μεγάλη κλίση αλλά και στροφή χωρίς καλή ορατότητα.

Τι ζητούν οι συμπολίτες και όχι φυσικά μόνο όσοι απευθύνθηκαν στο thebest.gr; Μα φυσικά το αυτονόητοΌταν ολοκληρώνονται οι εργασίες σε μια περιοχή, άμεσα να πέφτει άσφαλτος. Τόσο απλό ακούγεται κι όμως για την Πάτρα (που μην το ξεχνάμε έχει διατελέσει και Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!!!) φαίνεται πώς τίποτα δεν είναι απλό ή αυτονόητο….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ