Type Here to Get Search Results !

Γκιστ: «Νίκη στη Μαδρίτη. Αλλά πρώτα… στην Πάτρα»

Είναι θέμα… προτεραιοτήτων. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Μαδρίτη με μεγάλο στόχο να νικήσει τη Ρεάλ την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ προέχει η νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα.
Γκιστ: «Νίκη στη Μαδρίτη. Αλλά πρώτα… στην Πάτρα»
Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει την υπέρβαση και μια μεγάλη νίκη στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ την ερχόμενη Πέμπτη, όπως δηλώνει ο Τζέιμς Γκιστ. Πάντως ο Αμερικανός άσος ξεκαθαρίζει στην «Πράσινη» πως προέχει η νίκη στο δύσκολο ματς της Δευτέρας στην Πάτρα κόντρα στον αήττητο στην έδρα του Απόλλωνα.

Αναλυτικά, ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για: 

-τη νίκη επί της Ζαλγκίρις: «Δεν ήταν εύκολο το ματς. Είναι μια καλή ομάδα και παίζει με περηφάνια. Εμείς παίξαμε καλά, ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας και νικήσαμε. Ήταν μια πολύτιμη νίκη».

-το ματς με τη Ρεάλ την Πέμπτη: «Το όνομα της Ρεάλ μιλά από μόνο του. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες κι εμείς θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη, όχι απλά για να παίξουμε».

-το παιχνίδι στην Πάτρα: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν παίξαμε καλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην Α1, συνεπώς πρέπει να πάμε στην Πάτρα και να πάρουμε τη νίκη».

-την απόφαση του αθλ. δικαστή: «Συνέβη αυτό που συνέβη. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε εμείς οι παίκτες. Δεν είναι στο χέρι μας, δεν έχει να κάνει με εμάς. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, οπότε αυτή τη στιγμή το βλέπω ως ένα λιγότερο ματς τη σεζόν».
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ