Type Here to Get Search Results !

Απόλλων Carna: Συγχαρητήρια από Πελετίδη-Κατσιφάρα

Απόλλων Carna: Συγχαρητήρια από Πελετίδη-Κατσιφάρα

Η Δυτική Ελλάδα και η Πάτρα καμαρώνουν για τον Απόλλωνα και τα συγχαρητήρια διαδέχονται το ένα το άλλο. Χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Αποστόλης Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης συνεχάρησαν τους «μελανόλευκους» για την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ.
Ο Αποστόλης Κατσιφάρας ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τους φιλάθλους για την μεγάλη του πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ. Η μεγάλη σας αυτή επιτυχία αποτελεί ελπίδα για όλους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, δίνοντάς μας το μήνυμα πως παρά τα προβλήματα, όταν θέλουμε μπορούμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Από βάθους καρδιάς σας ευχαριστούμε για αυτή την ιστορική στιγμή που προσφέρετε στους φιλάθλους της Πάτρας και ολόκληρης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μας κάνετε περήφανους».

Από τον Δήμο Πατρέων στάλθηκε το εξής μήνυμα: «Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συγχαίρει θερμά την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα, για την ιστορική της πρόκριση στον τελικό του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ