Type Here to Get Search Results !

Σκάει βόμβα στο Εργατικό Κέντρο - Πρωτοκλασάτο Μέλος Σωματείου του έχει να κολλήσει ένσημα δώδεκα χρόνια


Θέμα μείζονος σημασίας το οποίο είναι θέμα χρόνου να «σκάσει» προκύπτει για το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, πρωτοκλασάτο μέλος του οποίου – αφορά σε σωματείο – σύλλογο που είναι στη δύναμή του ,  έχει να κολλήσει, ένσημα πάνω από δώδεκα χρόνια.
Παρόλα αυτά το στέλεχος επί σειρά ετών κάνει κουμάντο και σε επίπεδο λήψης αποφάσεων και δράσης του συλλόγου στον οποίο συμμετέχει και μάλιστα εκλέγεται σε καίριο πόστο, αποκρύπτοντας πως έχει χάσει – λόγω μη επικόλλησης ενσήμων – την ιδιότητα του μέλους.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές είναι θέμα ακόμα και ωρών να κατατεθούν ενστάσεις αλλά να γίνουν και προσφυγές στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια, από άμεσα ενδιαφερόμενους, για την ακύρωση τόσο αποφάσεων που έχει λάβει το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και της εκ νέου υποψηφιότητας του στελέχους.
Όπως προκύπτει από έρευνα του «Κόσμου», μερίδα συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, γνώριζε εδώ και χρόνια πως με το συγκεκριμένο πρόσωπο υπήρχε πρόβλημα ως προς την νομιμότητα συμμετοχής στις εκλογές αλλά και στα όργανα, αλλά ακολούθησαν τον νόμο της σιωπής.
Κόντρα για την Κυριακή
Σε ότι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων την προσεχή Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, έχει ξεσπάσει σκληρή κόντρα στο σύλλογο των εμποροϋπαλλήλων καθώς μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να εξασφαλίσουν την στήριξη εργοδοτών – ιδιόκτητων εμπορικών καταστημάτων και να κατευθύνουν την ψήφο των εργαζομένων προς αυτούς, δεν διστάζουν να δηλώσου πως δεν θα εμφανιστούν στην κινητοποίηση που θα γίνει στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, προτάσσοντας ως άλλοθι ότι την ίδια ημέρα γίνονται εκλογές στο Εργατικό Κέντρο για την εκλογή διοίκησης και θα ψάχνουν ψήφους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ