Type Here to Get Search Results !

Άρχισαν τα όργανα... Τράπεζα αρνήθηκε σε συνταξιούχο συνδικαλιστή να κάνει ανάληψη σεβαστού χρηματικού ποσού

Πάτρα - Άρχισαν τα όργανα... Τράπεζα αρνήθηκε σε συνταξιούχο συνδικαλιστή να κάνει ανάληψη σεβαστού χρηματικού ποσού Ο 75χρονος διεμήνυσε πως θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο εύθραυστο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας με το ολοένα εντεινόμενο κλίμα αβεβαιότητας, το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η Προεδρική εκλογή και το τι μέλλει γενέσθαι στην συνέχεια, έχουν προκαλέσει όπως είναι φυσικό μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του thebest.gr, ορισμένοι πολίτες και στην Πάτρα, θέλησαν να τραβήξουν κάποια χρήματα από τραπεζικές τους καταθέσεις παρακινημένοι από τον φόβο και την ανασφάλεια.
Το πρωί της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου 2014, σε υποκατάστημα τραπέζης της Πάτρας, ένας εβδομηνταπεντάχρονος συνταξιούχος ζήτησε σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του thebest.gr, να κάνει άμεση ανάληψη ενός σεβαστού χρηματικού ποσού (οι πληροφορίες μας, λένε για περίπου 10.000 ευρώ) ωστόσο συνάντησε την επίμονη άρνηση του επικεφαλής – διευθυντή της τραπέζης.
Μάλιστα του έθεσαν το ερώτημα για ποιο λόγο χρειάζεται το συγκεκριμένο μεγάλο ποσό  ενώ στη συνέχεια του είπαν πως έχουν εντολή από τα κεντρικά της Αθήνας, να εξετάζονται πρώτα διεξοδικά, αντίστοιχα αιτήματα και μετά να δίνεται η έγκριση για ανάληψη τέτοιου ύψους χρηματικών ποσών.
Όπως ήταν λογικό, ο συνταξιούχος που τυγχάνει και μάχιμος συνδικαλιστής του επαγγελματικού του κλάδου, αντέδρασε και μάλιστα διεμήνυσε σε όλους τους τόνους προς το προσωπικό του υποκαταστήματος της τράπεζας στην Πάτρα, πως η επόμενη κίνηση του θα ήταν να πάει στον εισαγγελέα για να βρει το δίκιο του.
Στην τράπεζα επικράτησε στιγμιαία αναστάτωση καθώς ο πολίτης αφ' ενός αιφνιδιάστηκε, νευρίασε, διαμαρτυρήθηκε και όπως ήταν φυσικό στενοχωρήθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ