Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στη μάχη για το μετάλλιο! Οι τέσσερις μαθητές - αθλητές

Πάτρα: Στη μάχη για το μετάλλιο! Οι τέσσερις μαθητές - αθλητές που συμμετέχουν απο αύριο στους Παγκόσμιους αγώνες στην Αυστραλία  Δείτε ΦΩΤΟ

Στην μακρινή Αυστραλία βρίσκεται ήδη η αποστολή του Δήμου Πατρέων με τους αθλητές που θα μετάσχουν στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες I.C.G.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη παγκόσμια διοργάνωση στο είδος της στην οποία συμμετέχουν παιδιά - αθλητές 12-15 ετών, είναι ετήσιοι και πραγματοποιούνται σε διαφορετική χώρα και ήπειρο κάθε χρόνο υπο την αιγίδα της Δ.Ο.Ε.
Στους αγώνες του του Lake Macquarie της Αυστραλίας από 6-11/12/14 η αποστολή του Δήμου Πατρέων θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα της κολύμβησης, στίβου και ενόργανης γυμναστικής.
Συγκεκριμένα στην κολύμβηση ο Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος της ΝΕΠ θα συμμετάσχει στα 50,100,200μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα.
Ο Κωνσταντίνος Κυριαζής της ΝΕΠ θα συμμετάσχει στα 50,100,200μ. ύπτιο και 50μ. ελεύθερο. Προπονητής θα είναι ο Σταύρος Νταλαχάνης της ΝΕΠ.
Στον στίβο οι αθλήτριες της Παναχαϊκής Γ.Ε. θα συμμετάσχουν η Χριστίνα Ευστρατίου στο 100μ και μήκος και η Ανδριάνα Νεοφύτου στα 100μ. οι οποίες έχουν προπονήτρια Αλεξάνδρα Σιούλη.
Στην ενόργανη γυμναστική η Χρυσή Τσοπάνογλου του Γ.Σ. Άτλας Πατρών θα συμμετάσχει στα αθλήματα: ασκήσεις εδάφους, άλμα και δοκό ισορροπίας, με προπονητή τον Ηλία Τσοπάνογλου.
Αρχηγός αποστολής είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, ενώ παρευρισκεται στη διοργάνωση με την ιδιότητα του εκλεγμένου μέλους του icg committee ο Νίκος Τζανάκος.
Η Πάτρα που ανέλαβε τη διοργάνωση το 2003, είναι από τα «ιδρυτικά» μέλη της παγκόσμιας αυτής οργάνωσης απο το 2000 έχει πάρει ανελλιπώς μέρος στους αγώνες με περισσότερες απο 500 συμμετοχές και 40 μεταλλια.
Σημαντικό επίσης είναι πως σε όποια χώρα και να γίνονται οι αγώνες την αποστολή από την Πάτρα και την Ελλάδα την υποδέχονται παντού Έλληνες της Διασποράς που ζουν και εργάζονται εκεί.
Αυτό φαίνεται άλλωστε άλλωστε και απο τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο facebook ο Νίκος Τζανάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ