Type Here to Get Search Results !

Πάτρα:Στον ανακριτή αύριο και την Τρίτη οι συλληφθέντες για τα επεισόδια του Σαββάτου

Πάτρα:Στον ανακριτή αύριο και την Τρίτη οι συλληφθέντες για τα επεισόδια του Σαββάτου- Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω απο το δικαστικό μέγαρο το πρωί Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα
 
14.09 Αύριο θα απολογηθουν στον Ανακριτή Πατρών οι τέσσερις απο τους συλληφθέντες στα επεισόδια του Σαββάτου στο κέντρο της Πάτρας. Οι άλλοι δυο θα περάσουν ξανά απο τα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης.
12.49 Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασαν πριν λίγο οι έξι συλληφθέντες κάτω απο πολύ αυστηρά αστυνομικά μέτρα. Έξω απο τα δικαστήρια παραμένουν περίπου 100-150 άτομα που συμπαρίστανται στους συλληφθέντες.
11.17 Φρούριο το δικαστικό μέγαρο για τη μεταγωγή σε λίγη ώρα των συλληφθέντων στα χθεσινά επεισόδια. Ήδη έξω απο τα δικαστήρια βρίσκονται περίπου 100 άτομα που πραγματοποιούν συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης τους συλληφθέντες.
10.55 Στον Εισαγγελέα Πατρών με πλημελημματικού χαρακτήρα κατηγορίες θα οδηγηθούν σήμερα οι έξι τελικά συλληφθέντες απο τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας κατα την πορεία για τα έξι χρόνια απο τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Πρόκειται για πέντε άνδρες  56, 22, 33, 22 και 43 ετών αντίστοιχα αλλά και μία νεαρή ηλικίας 27 ετών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματίσει τη αστυνομία αφορούν: αντίσταση κατά Αρχής, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απειλές, σωματικές βλάβες και παράβαση νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις 11 περίπου το πρωί οποτε και θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες στο δικαστικό μέγαρο, αναμένεται να υπάρξει συγκέντρωση αλληλεγγύης στην οδο Γούναρη.
Η αστυνομία προχώρησε χθες σε εννέα συνολικά προσαγωγές εκ των οποίων οι έξι μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ