Type Here to Get Search Results !

Ο σκοτεινός πύργος της Μόρντορ θα δώσει τα φώτα του στην Πάτρα!

Ο Μπάραντουρ έρχεται στην Πάτρα; Πρόκειται για τον Σκοτεινό Πύργο της Μόρντορ που εμφανίστηκε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, μια ταινία που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με σχετική πρόταση που κατέθεσαν στη Βουλή ζητούν από τον αρμόδιο υπουργό να αναζητήσει τα κονδύλια για να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο, μεγαλεπήβολο σχέδιο και να γίνει στην Πάτρα η κατασκευή του.
Βουλευτής των Ανεξ.Ελ. δήλωσε ότι «έφτασε η στιγμή της αναβίωσης του Σκοτεινού Πύργου»,  ενός εκ των πιο εντυπωσιακών μνημείων που έχουν προβληθεί ποτέ στους κινηματογράφους.
Με ένα πρόχειρο υπολογισμό ο επικεφαλής βουλευτής της κίνησης Μόρντορ 2015, υπολόγισε τον χρόνο κατασκευής του πύργου -χάρη στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που έχουμε πλέον- στους 6 μήνες.
Ένα έργο τέτοιου βεληνεκούς θα τραβήξει τουρίστες από όλο τον κόσμο, βάζοντας παράλληλα την Πάτρα στο χάρτη των πιο αναγνωρίσιμων περιοχών στο πλανήτη.

Ο σκοτεινός πύργος της Μόρντορ θα δώσει τα φώτα του στην Πάτρα!
Επιλέξαμε την Πάτρα γιατί ικανοποιεί όλα τα σύγχρονα κριτήρια να υποδεχτεί τα εκατομμύρια επισκεπτών που αναμένουμε μετά το πέρας των κατασκευών. Ακόμη χάρη στα εντυπωσιακά τοπία της περιοχής περιμένουμε την πόλη να θέσει ισχυρή υποψηφιότητα ως χώρος γυρισμάτων μελλοντικών ταινιών του Hollywood».  
Θυμίζουμε ότι ο  πύργος σύμφωνα με τον Τόλκιν, ο Σάουρον και το επιτελείο του έκαναν 600 χρόνια για να χτίσουν τον πύργο, που ήταν ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο φρούριο όλων των εποχών.
Όμως για όσους είστε fans του Άρχοντα των Δακτυλιδιών μη γελιέστε και μην περιμένετε τον σκοτεινό πύργο κάποια στιγμή στην Πάτρα. Πρόκειται για μία χιουμοριστικού τύπου ανάρτηση που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο και  που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα.
Άλλωστε σε αυτή την πόλη έχουμε ήδη αρκετούς άρχοντες και αρκετά ξωτικά για να μας θυμίζουν στοιχεία από την ταινία αυτή που πράγματι ταξιδεύει την φαντασία μας...πατ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ