Type Here to Get Search Results !

Ληστεία στην Πάτρα: Τρόμος για τη μητέρα με το μωρό της...

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και η πελάτισσα που βρισκόταν στο μαγαζί μαζί με το μόλις έξι μηνών μωρό της, λαχτάρησαν για τα καλά...

Δυο γυναίκες και ένα... βρέφος ήταν τα θύματα ληστείας που διέπραξαν τρεις νεαροί σε ένα κατάστημα ψιλικών στην συνοικία Νεάπολη της Πάτρας! Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και η πελάτισσα που βρισκόταν στο μαγαζί μαζί με το μόλις έξι μηνών μωρό της, λαχτάρησαν για τα καλά.

Οι ληστές ήταν δυο αγόρια και μια κοπέλα, που εισέβαλαν ξαφνικά στο ψιλικατζίδικο και ακινητοποίησαν τις δυο γυναίκες με την απειλή μαχαιριού, ζητώντας από την ιδιοκτήτρια να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Η πελάτισσα, που φοβήθηκε για το παιδί της, έβαλε τις φωνές και οι εισβολείς πανικοβλήθηκαν. Ωστόσο, πριν τραπούν σε φυγή άρπαξαν την ταμειακή μηχανή!

Κατά την διαφυγή τους οι δράστες πέταξαν στο δρόμο την ταμειακή, αφού πρώτα άρπαξαν όσα χρήματα είχε μέσα, ενώ «ξεφορτώθηκαν» και το μαχαίρι με το οποίο λήστεψαν το κατάστημα. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από την ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου τα βρήκαν και τα έστειλαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να ερευνηθούν για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ