Type Here to Get Search Results !

Επιτέλους έφτασαν οι "έξυπνες" στάσεις - Σε ποια σημεία έχουν τοποθετηθεί

Επιτέλους ήρθαν και στην Πάτρα! Οι «έξυπνες» στάσεις μπορεί να άργησαν άλλα έφτασαν και στην Πάτρα με τους δημότες της πόλης να έχουν πλέον την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ.
Από την Δευτέρα ξεκίνησαν να τοποθετούνται οι κολώνες και ηλεκτρονικοί ενημερωτικοί πίνακες που θα ενημερώνουν τους επιβάτες για την ώρα των δρομολογίων, τα νούμερα των λεωφορείων, αλλά και τον προορισμό τους.
Η όλη ενέργεια γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος SUMMIT που υλοποιεί η ΑΔΕΠ. Ήδη έχουν τοποθετηθεί πινακίδες στην διασταύρωση της οδού Κορίνθου με την Μιαούλη, στην αφετηρία του Ταραμπούρα, στην Μαιζώνος στο ύψος της Τριών Ναυάρχων και στη διασταύρωση της Γεροκωστοπούλου και Κανακάρη.
Συνολικά θα μπουν 30 πινακίδες (3 τύπων, 4 γραμμών, 2 γραμμών και πλήρους οθόνης), ενώ 4 από αυτές θα είναι με φωτοβολταϊκό. Σίγουρα είναι ένα μέτρο που θα ανακουφίσει δεκάδες επιβάτες, δημότες και φοιτητές της Πάτρας και θα ενισχύσει αν μη τι άλλο το θέμα της αστικής συγκοινωνίας μέσα και έξω από το κέντρο της πόλης.

Πάτρα: Επιτέλους έφτασαν οι "έξυπνες" στάσεις - Σε ποια σημεία έχουν τοποθετηθεί

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ