Type Here to Get Search Results !

Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας η κηδεία απολυμένου σχολικού φύλακα

Πάτρα:Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας η κηδεία απολυμένου σχολικού φύλακα
Σχολικοί φύλακες πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενάντια στα μέτρα τησ κινητικότητας και τις απολύσεις, Αθήνα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (File: 13575329.jpg )

Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας αναμένεται να εξελιχθεί αύριο Δευτέρα η κηδεία 61χρονου απολυμένου σχολικού φύλακα πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του στην περιοχή της Αγιάς Πάτρας.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο 61χρονος απολυμένος σχολικός φύλακας διαμόρφωσαν, όπως όλα δείχνουν, αδιέξοδη κατάσταση και τον οδήγησαν στην μοιραία απόφαση.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, όταν ο γιος του τον βρήκε νεκρό στο υπόγειο του σπιτιού του.

Ο άτυχος 61χρονος διέμενε με την μητέρα του. Αντιμετώπιζε σύμφωνα με πληροφορίες και προβλήματα υγείας και είχε κάνει αίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση.

Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας προκάλεσε θλίψη και οργή σε όσους τον γνώριζαν ενώ η ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά από εισήγηση της Γραμματείας των Σχολικών Φυλάκων ανέλαβε την πρωτοβουλία να μισθώσει λεωφορείο για την μεταφορά στην Πάτρα όσων σχολικών φυλάκων επιθυμούν να παραβρεθούν στην κηδεία η οποία θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πάτρας.

Σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αφού εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για την αυτοκτονία, όπως και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αυτόχειρα προσθέτει:

«Είναι αυτή η πολιτική που όπλισε το χέρι του Σχολικού Φύλακα και τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Είναι αυτή η πολιτική που πέταξε στο δρόμο εν μία νυκτί τους Σχολικούς Φύλακες και τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, οδηγώντας τους στη φτώχια και στην εξαθλίωση. Είναι αυτή η πολιτική που διαλύει την κοινωνία ολόκληρη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ