Type Here to Get Search Results !

«Τεστ» κορυφής στην Πάτρα

Το «πέντε στα πέντε» θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στην Πάτρα την Παναχαϊκή και έχει ως στόχο να αποδείξει ότι εκείνη είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
«Τεστ» κορυφής στην Πάτρα
(Photo: Action Images)

Στις 2 του μήνα ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στη Football League, όταν η «Ένωση» είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 του τυπικά γηπεδούχου Αχαρναϊκού.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο «Δικέφαλος» έδωσε το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε με σκορ 3-2 στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται ξανά στην προσπάθεια που κάνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο για την άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και ο σημερινός αγώνας με την Παναχαϊκή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμος (18:00, OTEsport4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα η ΑΕΚ θα κλείσει μία σειρά από δύσκολους αγώνες κόντρα σε ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, όπως ο Απόλλων Σμύρνης, τα Χανιά, ο Παναιγιάλειος και τώρα οι Πατρινοί.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Τραϊνό Δέλλα όσον αφορά το αρχικό σχήμα έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Μάνταλου, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα τον ξεκινήσει ή θα τον αφήσει στον πάγκο.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, έχοντας – από δεξιά προς αριστερά - τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Πεταυράκη. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου, με τον Πλατέλλα και τον Μπαρόσα στα πλάγια. Αν αγωνιστεί ο Μάνταλος θα είναι εκείνος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραβίδη. Διαφορετικά στη θέση του διεθνούς μεσοεπιθετικού θα παίξει ο Ντακόλ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ