Type Here to Get Search Results !

Ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη για κλοπές στην Πάτρα

Ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη για κλοπές στην Πάτρα
Συνελήφθη, χθες (6-9-2014) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 14 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ΄εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα.
Ειδικότερα, χθες (6-9-2014) το πρωί, στην Πάτρα, ο 14χρονος εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας λευκών ειδών και αφαίρεσε από τσάντα υπαλλήλου του καταστήματος, το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (45) ευρώ και το δελτίο ταυτότητας της.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 14χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και αποδόθηκε στην παθούσα.
Από την προανάκριση, που ενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης έχει διαπράξει τουλάχιστον άλλες έξι κλοπές στην Πάτρα, από τις 13/6/2014 μέχρι και την 4/10/2014, κατά τις οποίες είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος 843 ευρώ.
Σημειώνεται ότι, ο 14χρόνος εισέρχονταν σε διάφορα καταστήματα στην Πάτρα και αφαιρούσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή ή τα πορτοφόλια των υπαλλήλων των καταστημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ