Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Θεία και ανιψιός πιάστηκαν «στα πράσα»

Πάτρα: Θεία και ανιψιός πιάστηκαν «στα πράσα»

Θεία υπεράνω πάσης υποψίας πιάστηκε πριν από τρία εικοσιτετράωρα σε ερωτικές περιπτύξεις με τον ανιψιό της. Οι ιδιαίτερες προτιμήσεις της χυμώδους γυναίκας ήρθαν στο φως, αφού χρειάστηκε να «συνωμοτήσουν» πολλές συμπτώσεις , στις οποίες πρωταγωνιστές με διαφορά φάσεις ήταν τόσο οι γονείς του ανήλικου αγοριού, όσο και ο άντρας της. Η μάνα και ο πατέρας τους αγοριού ήταν καλεσμένοι σε βάπτιση στο Αίγιο και η αναχώρησή τους για την γειτονική πόλη ήταν ότι καλύτερο για την ερωτιάρα κουνιάδα, η οποία έδειχνε πάντα ιδιαίτερη φροντίδα προς τον φοιτητή ανιψιό.Η γυναίκα εκμεταλλευόμενη και την απουσία του άντρα της, ο οποίος δουλεύει εώς αργά το βράδυ, κατέβηκε στο ισόγειο της διώροφης κατοικίας όπου μένει ο ανιψιός της και του ζήτησε να βάλει και να δουν μια αισθησιακή ταινία.


Η συνέχεια οδήγησε θεία και ανιψιό στο κρεβάτι μόνο που αυτή τη φορά - δεν ήταν η πρώτη που ερχόντουσαν κοντά - η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς λίγα λεπτά από την έναρξη των ερωτικών τους παιχνιδιών, άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκαν η μάνα και ο πατέρας του αγοριού. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, καθώς σε έξαλλη κατάσταση οι γονείς άρχισαν να βρίζουν την κουνιάδα τους η οποία δεν είχε που να κρυφτεί.Ο πατέρας του αγοριού μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο καθώς δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και βία. Λίγα λεπτά αργότερα, στο σπίτι έφτασε και ο άντρας της θερμόαιμης γυναίκας, ο οποίος όταν αντελήφθη από τις φωνές τι έχει συμβεί, προσπάθησε να επιτεθεί στη γυναίκα του, την οποία ούτως ή άλλως περιποιήθηκε δεόντως όταν την ανέβασε άρον - άρον στο σπίτι τους αλλά και στον ανιψιό του, καθώς τον θεώρησε συνυπεύθυνο για όσα είχαν συμβεί. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν, επί ώρες πολλοί από τους κατοίκους του Κεφαλόβρυσου να γίνονται ωτακουστές απίστευτων αναφορών, για τα πως και τα γιατί αλλά και για το ιστορικό των περιπτύξεων θείας και ανιψιού.

Η ατυχία του παράνομου ζευγαριού ωστόσο, είναι μια ακόμα παράμετρος που θα μείνει στην ιστορία, καθώς η μάνα και ο πατέρας του αγοριού , φτάνοντας στο ύψος του Ρίου έμειναν από σασμάν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, με αποτέλεσμα αντί για την βάπτιση στο Αίγιο να επιστρέψουν άρον - άρον στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να γίνουν μάρτυρες των ερωτικών περιπτύξεων του γιου τους με τη θεία του. Η ατυχία του παράνομου ζευγαριού συνεχίστηκε και στην περίπτωση της εμφάνισης του άντρα της γυναίκας, την ώρα σχεδόν που αυτή πιάστηκε επί τω έργω με τον ανιψιό της από τους γονείς του . Η πρόωρη επιστροφή του στο σπίτι, ήταν προϊόν στομαχικών διαταραχών που ένιωσε, με αποτέλεσμα να φύγει νωρίτερα από την δουλειά του. Το πρωί της Τετάρτης η θερμή θεία αναχώρησε άρον- άρον για την Αθήνα όπου βρίσκεται συγγενικό της πρόσωπο πρώτου βαθμού στο οποίο ζήτησε καταφύγιο μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ σύζυγος και συγγενείς στην Πάτρα της διαμήνυσαν, πως δεν θέλουν να την ξανά δουν στα μάτια τους.

ΠΗΓΗ: dete.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ