Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συνέλαβαν μετά απο κυνηγητό τον διαρρήκτη της εκκλησίας

Στις 3 τα ξημερώματα η άμεση δράση της Πάτρας ενημερώθηκε για έναν άνδρα που έχει διαρρήξει την εκκλησία της Αγίς Φωτεινής στην περιοχή των Προσφυγικών.
 Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα περιπολικά της Άμεσης Δράσης και τότε ξεκίνησε καταδίωξη του διαρρήκτη, ο οποίος και προσπάθησε να διαφύγει ανεβαίνοντας σε σπίτια και πηδώντας από στέγη σε στέγη. 
Στα χέρια του διαρρήκτη βρέθηκαν 350 ευρώ που είχε αρπάξει απο το παγκάρι της εκκλησίας  αλλά και τα διαρρηκτικά του εργαλεία 
Κατά  πόδας ακολουθούσαν οι αστυνομικοί οι οποίοι μετά από λίγη ώρα κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώπου είχε ήδη αρπάξει από το παγκάρι της εκκλησίας αλλά καιδιαρρηκτικά εργαλεία.
Iδιαίτερα πλούσια είναι η δράση του 31χρονου διαρρήκτη που συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα από την Άμεση Δράση Πατρών μετά τη διάρρηξη στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στα Προσφυγικά Πατρών.
Συμφωνα με πληροφορίες και από την έρευνα που έχουν διεξάγει μεχρι στιγμής οι Αστυνομικές Αρχές, ο συλληφθείς φαίνεται πως εμπλέκεται σε περισσότερες από 40 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Πηγή Patrastimes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ