Type Here to Get Search Results !

Σοβαρή καταγγελία μητέρας - «Αστυνομικός χτύπησε το παιδί μου» o

Πάτρα: Σοβαρή καταγγελία μητέρας - «Αστυνομικός χτύπησε το παιδί μου»
Μήνυση υπέβαλε μία γυναίκα σε βάρος αστυνομικών, κατηγορώντας τους πως χτύπησαν το 10χρονο αγοράκι της που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με την καταγγελία την περασμένη Πέμπτη (18/9) κατέφθασαν μηχανικοί της κατασκευάστριας εταιρίας στην Πατρών – Κορίνθου λέγοντάς της πως υπάρχει απόφαση και θα πρέπει να φύγει από το σημείο στο οποίο η γυναίκα διατηρούσε καντίνα. Την επομένη ημέρα, η καταγγέλλουσα, υποστηρίζει ότι αστυνομικοί κατέφθασαν στην καντίνα της και άρχισαν να την εκφοβίζουν και να την τρομοκρατούν. Ο 10χρονος γιος της τότε φοβήθηκε και επιτέθηκε στους αστυνομικούς και άρχισε να τους φωνάζει,αναφέρει το patrastimes.gr.
Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μία αστυνομικός τράβηξε και έστριψε το χέρι του μικρού παιδιού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Όταν της είπε να τον αφήσει γιατί ήταν μόλις ένα 10χρονο παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η αστυνομικός απάντησε να τον μαζέψει προτού του βάλει χειροπέδες.
Η ιδιοκτήτρια της καντίνας και μητέρα του μικρού παιδιού υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών και πλέον η υπόθεση έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ