Type Here to Get Search Results !

Εκλέγουν προέδρους σήμερα Δημοτικό και Περιφερειακό Συμβούλιο – Οι πρώτες τους συνεδριάσεις



Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχουν οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξάγονται σήμερα το πρωί στην Πάτρα, αφού τα δυο Σώματα των αιρετών συνεδριάζουν με τη νέα τους σύνθεση, όπως αυτή προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Συγκεκριμένα στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει η διεξαγωγή της πρώτης συνεδρίασης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, στο συνεδριακό κέντρο του λιμανιού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς επίσης και η εκλογή εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.
Όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο νέος δήμαρχος Κώστας Πελετίδης η δημοτική Αρχή προτείνει για πρόεδρο του Σώματος την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.
Λίγο αργότερα, στις 11 δηλαδή το πρωί, έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρώτος σε σταυρούς, Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας, Γιώργος Αγγελόπουλος και η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλος.
Στη συνεδρίαση θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ