Type Here to Get Search Results !

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε... μπλόκο στο λεωφορείο στην Περιμετρική - Η κλοπή οδήγησε σε εντοπισμό ηρωίνης


Νεότερη ενημέρωση 19.37΄
Η κλοπή μέσα στο λεωφορείου του ΚΤΕΛ, οδήγησε στη σύλληψη ενός 38χρονου, στου οποίου την κατοχή βρέθηκε και ποσότητα ηρωίνης. Ο 38χρονος αφαίρεσε από γυναίκα επιβάτιδα το κινητό τηλέφωνο και 68 ευρώ. Αμέσως μετά την καταγγελία, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην Πάτρα και συνέλαβαν τον 38χρονο.
Οπως αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη, χθες  το βραδύ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας , ένας άνδρας, ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, κατοχή και μεταφορά ηρωίνης.
Ειδικότερα, χθες  το βράδυ, στην Πάτρα, ο 38χρονος, ήταν επιβάτης λεωφορείου ΚΤΕΛ, νησιού των Ιονίων Νήσων, και μετέβαινε στην Αθήνα. Εντός του λεωφορείου αφαίρεσε από γυναίκα ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 68 ευρώ.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οι οποίοι ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην Πάτρα και συνέλαβαν τον 38χρονο.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον 38χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν:
•       το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας.
•       το χρηματικό ποσό των 78 ευρώ.
•        δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 41,8 γραμμάρια ηρωίνης.
•       το  κινητό του τηλέφωνο.
Το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 68 ευρώ αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ χρηματικό ποσό 10 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του δράστη κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη μεταφορά ναρκωτικών.
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών

Πρώτη ενημέρωση 09.41΄
Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα δύο άτομα ηλικίας 38 ετών το καθένα, τα οποία συνελήφθησαν από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έφθασαν πληροφορίες στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. πως σε λεωφορείο που θα περάσει από την Περιμετρική της Πάτρας κάποιοι από τους επιβάτες έχουν ουσίες.
Χθες βράδυ λοιπόν οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο σε σημείο της Περιμετρικής μετά τα τούνελ και σταμάτησαν το λεωφορείο. Ερεύνησαν τους χώρους και στην κατοχή των δύο ανδρών βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα 41,8 γραμμαρίων ηρωίνης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ