Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα το Ελλάδα-Κύπρος

Στο κλειστό της Πάτρας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ελλάδα-Κύπρος για τα προκριματικά του EURO 2018, όπως αποφάσισε την Τετάρτη το ΔΣ της ΟΧΕ.
Στην Πάτρα το Ελλάδα-Κύπρος
Ο αγώνας προγραμματίστηκε για τις 30 Οκτωβρίου στο «Δημήτρης Τόφαλος» στις 19:30.
Επίσης, η ελληνική ομοσπονδία χειροσφαίρισης ενέκρινε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενόψει των αγώνων της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΧΕ αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

-Εγκρίθηκε ο κατάλογος σωματείων- αντιπροσώπων για την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 12ης Οκτωβρίου 2014, ο οποίος και θα αποσταλεί αύριο στα σωματεία.

- Ο αγώνας της Εθνικής ανδρών κόντρα στην Κύπρο για τα προκριματικά του EURO 2018 θα διεξαχθεί στο "Δ. Τόφαλος' της Πάτρας, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:30, ενώ εγκρίθηκε η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

-Η ΟΧΕ θα κάνει χρήση του δικαιώματος να διοργανώσει τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2015 (9-11 Ιανουαρίου 2015), όπου η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία και τα Νησιά Φερόε.

- Εγκρίθηκαν μονοήμερα καμπ της Εθνικής ανδρών και Εθνικής νεανίδων Β΄ τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2014.

- Εγκρίθηκε η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών το Νοέμβριο στο Αμύνταιο, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 (3-6 Δεκεμβρίου 2014), όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τις Λευκορωσία, Σλοβενία και Ελβετία.

- Μετά την αποχώρηση του Πήγασου Αιγίου και την άρνηση των επιλαχουσών (βάσει προκήρυξης) ομάδων Πανιωνίου και ΑΕ Λήμνου να συμμετάσχουν, το ΔΣ της ΟΧΕ αποφάσισε ο πρώτος όμιλος της Α2 ανδρών περιόδου 2014-15 να διεξαχθεί με εννιά ομάδες».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ