Type Here to Get Search Results !

Σκάνδαλο με λεσβιακά φοιτητικά όργια στην Πάτρα!

Σκάνδαλο με λεσβιακά φοιτητικά όργια στην Πάτρα!

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Τρεις φοιτήτριες ζούσαν τα τελευταία έξι χρόνια στην Πάτρα και πήραν το πτυχίο τους αυτό το καλοκαίρι, λίγο...  καθυστερημένα!
Φοιτούσαν σε καλή σχολή, που δίνει λαμπρές προδιαγραφές για να ξεκινήσουν επαγγελματική καριέρα... Όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο, αφού πήραν το πτυχίο, για να το γλεντήσουν πήγαν για ποτό στο κέντρο της Πάτρας.
Το ποτάκι όμως έτσι όπως κύλησε η βραδιά ήταν απλά και μόνη η αρχή. Οι δύο από τις τρεις κοπέλες φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την χαρά τους.
Τα σφινάκια έφευγαν "αέρα" και ενώ η ατμόσφαιρα ήταν χαρούμενη και κάπως ανέμελη, η μία από τις δύο κοπέλες ξεκίνησε να χαϊδεύει στο λαιμό την άλλη, που σε κάποια φάση ξεκίνησε να ανταποδίδει!
Λίγο αργότερα και τρίτη φιλενάδα μπήκε στο κλίμα της παρέας, μέχρι που τελικά οι τρεις φιλενάδες έφυγαν μαζί αγκαλίτσα από το μαγαζί και όλοι οι πελάτες είχαν μείνει και κοιτούσαν άναυδοι! Γιατί ο χώρος μαζεύει πολύ, πάρα πολύ κόσμο...
Όπως μαθεύτηκε την επόμενη μέρα από άλλη φίλη τους, που είχε σχέση με το μαγαζί που τα ήπιαν, το ξημέρωμα τις βρήκε γυμνές στο ημίδιπλο κρεβατάκι, στο σπίτι της μίας από αυτές...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ