Type Here to Get Search Results !

Έγιναν τα εγκαίνια στο νέο στέκι του Ολυμπιακού - Πορεία οπαδών στο στάδιο

Στον πυρετό του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Πειραιώς που ξεκινά το απόγευμα της Τρίτης στις 7, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορεί να μην ήρθαν από τον Πειραιά στην Πάτρα, καθώς αυτό τους απαγορεύτηκε από το αρμόδιο υπουργείο, όμως οι Πατρινοί οπαδοί του «θρύλου», πρόκειται να δώσουν όπως όλα δείχνουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι.
Ήδη πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού, στην οδό Γούναρη, με τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά να συνδυάζουν την τελετή με την παρουσία της αγαπημένης τους ομάδας στην Πάτρα.
Πάνω από 300 άτομα βρέθηκαν στα εγκαίνια που έγιναν λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και στη συνέχεια προχώρησαν σε πορεία από την Γούναρη προς το Στάδιο με τα πόδια για να δώσουν το παρών στο παιχνίδι.  Η πορεία των «ερυθρολεύκων» προκάλεσε προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων στην Γούναρη, καθώς έγινε σε ώρα αιχμής. Στο μεταξύ σε επιφυλακή βρίσκεται η αστυνομία που φοβάται το ενδεχόμενο επεισοδίων από οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην Πάτρα.
Τα εγκαίνια στο νέο στέκι του Ολυμπιακού έγιναν για αυτόν τον λόγο υπό την διακριτική παρουσία αστυνομίας που έχει ετοιμάζει σχέδιο δράσης για παν ενδεχόμενο και για τον αγώνα που θα ξεκινήσει.

Πάτρα: Έγιναν τα εγκαίνια στο νέο στέκι του Ολυμπιακού - Πορεία οπαδών στο στάδιο (pic)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ