Type Here to Get Search Results !

Το μπάτσελορ πάρτι της νύφης τίναξε το γάμο στον αέρα - Τα σημάδια και η κουμπάρα έκαναν έξαλλο το γαμπρό!

Ο γαμπρός είχε δώσει τη συγκατάθεσή του στη μέλλουσαγυναίκα του, αλλά δεν γνώριζε τα όσα θα ακολουθούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας...

Το τελευταίο ξεφάντωμα πριν τον πολυπόθητο γάμο βγήκε ξινό σε πατρινή η οποία λίγα εικοσιτετράωρα πριν ντυθεί νυφούλα πήρε την κουμπάρα για νυχτερινή έξοδο για διασκέδαση μέχρι πρωίας. Ξεκίνησαν τα πρώτα ποτά τα οποία έφεραν ευθυμία, ζάλη και παιχνίδι με τον μπάρμαν γνωστού νυχτερινού καταστήματος, ο οποίος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν και ο τυχερός της βραδιάς.

Η κουμπάρα αποχώρησε υποσχόμενη πως θα κάλυπτε την φίλη και υποψήφια νύφη πως εάν ερωτηθεί θα «δηλώσει» πως ήταν μαζί μέχρι πρωίας. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι της νεαρής που σε λίγες ώρες θα ντυνόταν νυφούλα με τον νεαρό συνεχίστηκε και κατέληξε σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου.

Της νύχτας τα καμώματα όμως δεν βγήκαν σε καλό στην νεαρή υποψήφια νυφη, η οποία το πρωί έντρομη διαπίστωσε πως ήταν όλο σημάδια στο λαιμό και μελανιές στα χέρια. Τα δύσκολα ήρθαν τις μεσημβρινές ώρες, όταν και συναντήθηκε με τον «καλό» της, ο οποίος παρά το μακιγιάζ και την προσπάθεια να καλυφθούν τα ίχνη, έκπληκτος διαπίστωσε πως κάτι δεν είχε πάει καλά κατά την νυχτερινή έξοδο.

Οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν απαντήσεις. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και η κουμπάρα, η οποία τα έκανε ακόμα χειρότερα. Μετά από τα όσο αποκαλύφθηκαν ο γάμος είναι άγνωστο εάν θα γίνει, αφού ο γαμπρός είναι άφαντος...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ