Type Here to Get Search Results !

Κλείνει από σήμερα η πλατεία Ταμπαχάνων λόγω έργων για τη μικρή περιμετρική - Τι θα ισχύσει για λεωφορεία και ΙΧ

Πάτρα:Κλείνει από σήμερα η πλατεία Ταμπαχάνων λόγω έργων για τη μικρή περιμετρική - Τι θα ισχύσει για λεωφορεία και ΙΧ Θα εκτελεστούν εργασίες σύνδεσης αγωγών, οδοστρωσίας και αναμόρφωσης της πλατείας στην προβλεπόμενη τελική της μορφή.

Κυκλοφοριακή επιβάρυνση αναμένεται από σήμερα στην περιοχή της πλατείας Ταμπαχάνων στην Πάτρα, η οποία κλείνει λόγω εργασιών. Από το σημείο διέρχονται αυτοκίνητα και λεωφορεία που εξυπηρετούν τις περιοχές της Αρόης, της Εγλυκάδας, του Γηροκομειού, των Συνόρων. Οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας κλείνουν για την κυκλοφορία στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών σύνδεσης αγωγών, οδοστρωσίας και αναμόρφωσης της πλατείας στην προβλεπόμενη τελική της μορφή. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου 45 ημέρες.Ηδη έχει εκδοθεί σχετική απόφαση του Δήμου (123607/Π5294/14 Τμήμα Συγκοινωνιακού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού ).
Λόγω του αποκλεισμού θα ισχύσουν οι εξής ρυθμίσεις:
Α. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
1. Ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί των οδών Π.Π. Γερμανού – 12ου Συντάγματος (κλάδος ανόδου προς Αρόη) και επί της οδού 3ου Ορειβατικού, στα τμήματα που ευρίσκονται περιμετρικά της Πλατείας Ταμπαχάνων. Εξαιρείται μόνο ο κλάδος ανόδου της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού (από Παλαιά Πόλη προς Ι.Ν.Παναγίας Αλεξιώτισσας).
2. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της δυτικής πλευράς της οδού Δαιδάλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαραγκοπούλου και 12ου Συντάγματος.
3. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων και στις δύο πλευρές της οδού Μαραγκοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Παρασκευής και 3ου Ορειβατικού.
Β. Ρυθμίσεις στα δρομολόγια αστικών λεωφορείων
1. Τα αστκά λεωφορεία της γραμμής Νο 1 προς Σύνορα, Διάκου, Γηροκομείο, θα διέρχονται μέσω των οδών: Γούναρη, περιμετρικά της πλατείας Μαρούδα, Μαραγκοπούλου – ΚΕΤΧ - Γηροκομείου, ενώ για Εγλυκάδα θα διέρχονται μέσω των οδών :Γούναρη - περιμετρικά της πλατείας Μαρούδα – Μαραγκοπούλου - Λοχ. Μενούνου - Η. Αλεξάνδρου - Εγλυκάδος. Τα λεωφορεία της γραμμής Νο 1 στην επιστροφή τους προς το κέντρο της Πάτρας θα διέρχονται μέσω των οδών 12ου Συντάγματος, Δαιδάλου, Μαραγκοπούλου, Γούναρη κ.λ.π.
2. Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 4 προς Αρόη θα διέρχονται μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού – Δαιδάλου - 12ου Συντάγματος – Μεσσάτιδος - Αρόης κλπ., ενώ στην επιστροφή τους προς κέντρο της Πάτρας θα διέρχονται μέσω των οδών Αρόης – Μεσσάτιδος - 12ου Συντάγματος – Δαιδάλου – Μαραγκοπούλου – Γούναρη – Μπουκαούρη - Π.Π. Γερμανού κ.λ.π.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ