Type Here to Get Search Results !

Κίνδυνος να μείνουν ανασφάλιστοι 5000 έμποροι και οι οικογένειές τους - Τσουνάμι ειδοποιητηρίων για κατασχέσεις


Του Γιάννη Γεωργόπουλου
Μπαράζ αποστολής ειδοποιητηρίων σε εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή καταγράφεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Δυτική Ελλάδα.
Η μαζική αποστολή των ειδοποιητηρίων αποτελεί παράγωγο του πανικού που διακατέχει τους αρμοδίους του Οργανισμού και την κυβέρνηση, μετά την διαπίστωση πως το πρώην  ΤΕΒΕ είναι αγκαλιά με το κράχ καθώς περισσότεροι από 350.000 ασφαλισμένοι έχουν οφειλές.
Η εξέλιξη αυτή΄σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση προκειμένου οι 5.000 έμποροι της Πάτρας και οι οικογένειες τους να μείνουν κυριολεκτικά στον αέρα καθώς το κραχ στον οργανισμό τους μετατρέπει σε ανασφάλιστους και με χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ο αριθμός - των εμπόρων της Πάτρα μόνο – που έχουν οφειλή προς τον ΟΑΕΕ και απειλούνται με κατασχέσεις αυξήθηκε από 1750 σε 2.000 ενώ άγνωστος παραμένει ο πραγματικός αριθμός των ελευθέρων επαγγελματιών και επαγγελματοιβιοτεχνών από την περιοχή οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια μοίρα.
Μόνο στον κλάδο των αυτοκινητιστών ( ιδιοκτήτες ταξί) την Πάτρα εκτιμάται πως οφειλή προς τον ΟΑΕΕ έχουν περισσότεροι από 170.
Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που το επαπειλούμενο κραχ στον ΟΑΕΕ γίνει γεγονός τότε και ρο σύνολο των αυτοκινητιστών αλλά και των επαγγελματοβιοτεχνών της περιοχής όπως και οι οικογένειές τους θα μείνουν επίσης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ