Type Here to Get Search Results !

Το κορίτσι που έσβησε τη Φλόγα του 2004 είναι στην Πάτρα

Το κορίτσι που έσβησε τη Φλόγα του 2004 είναι στην Πάτρα - Δείτε την (pic+video) H Φωτεινή Παπαλεωνιδοπoύλου μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS και ετοιμάζεται να γίνει επιστήμων
Το κορίτσι που πριν από δέκα χρόνια στην Ολυμπιάδα του 2004 , έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα στο κατάμεστο από κόσμο Ολυμπιακό Στάδιο και μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο βρίσκεται στην Πάτρα.
Τότε η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου ήταν μόλις 10 χρονών. Τώρα έχει φτάσει τα 20 και σπουδάζει στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ζώντας ως φοιτήτρια στην Πάτρα.
Είναι το κορίτσι- για όσους δεν θυμούνται – που μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS και συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, σε μία τελετή που είχε αφήσει τότε έκθαμβους όλο τον κόσμο.
Η Φωτεινή, είναι στο δεύτερο έτος των σπουδών της, και εκτός από το ότι κατάφερε και πέρασε σε μία από τις υψηλότερες σχολές όλη της επικράτειας,ταυτόχρονα μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά.
Παράλληλα ασχολείται με τον αθλητισμό και σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα Παιδικά χωριά SOS, «επιθυμία της είναι μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες της να μπορέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Η Φωτεινή συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές πολλών παιδιών». Και το άστρο της θα συμπληρώναμε εμείς ανατέλλει στην Πάτρα…

Η Φωτεινή όπως είναι σήμερα

Το κορίτσι που έσβησε τη Φλόγα του 2004 είναι στην Πάτρα - Δείτε την (pic+video)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ