Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Επικίνδυνη... αύξηση των ανασφάλιστων επαγγελματιών

Πάτρα: Επικίνδυνη... αύξηση των ανασφάλιστων επαγγελματιών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

150 έμποροι της Πάτρας έχουν ενταχθεί στη διαδικασία των μαζικών αγωγών και ακολουθούν κι άλλοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ σε αυτούς προστίθενται και όσοι κινούν μεμονωμένα τις νομικές διαδικασίες, αλλά και όσοι κινούνται δικαστικά με συντονιστή την ΟΕΒΕΣΝΑ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, μέσω των ομάδων αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει, είναι έτοιμος να παρέμβει σε περίπτωση πλειστηριασμού ή κατάσχεσης μέσω μαζικής κινητοποίησης, προκειμένου να την αποτρέψει.

Οι δύο περιπτώσεις στο Μεσολόγγι και τα... λουκέτα


Ήδη δύο σχετικές διαδικασίες στο Μεσολόγγι απετράπησαν μέσω κινητοποίησης και μαζικής παρουσίας εμπόρων, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΚΠΟΙΖΩ στην Πάτρα, Τάσος Νικολαδάκης, που συμπληρώνει πως "μόνο αν όλοι συνειδητοποιήσουμε ότι το πρόβλημα του γείτονα μας αγγίζει και κινητοποιηθούμε, θα υπάρξουν κινήματα αντίδρασης, που θα μπορέσουν να ανατρέψουν νόμους και λουκέτα".

ΕΚΠΟΙΖΩ: Η αντίδραση των πολιτών, είναι η μόνη που μπορεί να ανατρέψει την κυβερνητική οικονομική πολιτική

Ο κ. Νικολαδάκης, επεσήμανε επίσης ότι και στην Πάτρα, έχει ξεκινήσει"μέτωπο ανύψωσης του κεφαλιού", που θα είναι ακόμα πιο έντονο από τον Σεπτέμβριο, οπότε ο κίνδυνος των λουκέτων και των κατασχέσεων, θα είναι καθημερινό θέμα αντιμετώπισης και συζήτησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ