Type Here to Get Search Results !

Πάτρα - Ποδόσφαιρο: "Στην κρίση κανένας μόνος"!


Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Λουκανίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης, πρώην γραμματέας του ΠΣΑΠ, αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Ολυμπιακού Πάτρας και του πρόεδρου του Κώστα Ντάσιου και θα παρευρεθούν σήμερα Πέμπτη, 21 Αύγουστου, στον φιλικό αγώνα Φωστήρα Οβρυάς - Ολυμπιακού Πάτρας, στο γήπεδο του Φωστήρα στην Οβρυά, στις 6 το απόγευμα.


Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της παρέμβασης σωματείων και εκπολιτιστικών συλλόγων της Πάτρας, που πέραν του αθλητικού - ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος προσπαθούν να μπουν μπροστά σε έναν αγώνα αρωγής και αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, που σοβεί στην χώρα μας, με μήνυμα "Στην κρίση κανένας μόνος"! Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καλούν όλους τους φιλάθλους της Αχαΐας, και ιδιαίτερα τους Πατρινούς παλαίμαχους αθλητές, να αγκαλιάσουν αυτές τις πρωτοβουλίες, που είναι τελείως απαραίτητες "για να κρατηθεί όρθια η ελληνική κοινωνία"...
Τα σωματεία και οι συλλογικότητες, αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, είναι οι Απόλλων Εγλυκάδας, Πετεινοί, Φωστήρας Οβρυάς, Παμπατραϊκός, Άρης Πατρών, εκπολ. σύλλογος Δαφνούλας, εκπολ. σύλλογος Περιβόλας, ο σύλλογος Παρασκευή, ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μπεγουλακίου και η Κίνηση Αλληλεγγύης Νοτίου Διαμερίσματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ