Type Here to Get Search Results !

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα καρτ στην Πάτρα

Κόκκινο έχουν χτυπήσει οι διάφορες κατηγορίες από τον αριθμό των συμμετοχών

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι δηλώσεις συμμετοχής για το 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ, PICK Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει και ήδη τα «πρώτα μηνύματα» έχουν σκορπίσει χαμόγελα στην Οργανωτική επιτροπή, η οποία διαπιστώνει καθημερινά ότι κορυφαίοι οδηγοί από την Ελλάδα και άλλα μέρη του κόσμου θα βρεθούν στην Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για να λάβουν μέρους σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα, οι διοργανωτές έρχονται και σε επαφή με οδηγούς οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο 6ο PICK προκειμένου να τους ενημερώσουν αναλυτικά τόσο για τις κατηγορίες όσο και για όλες τις δράσεις, αγωνιστικές και μη, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην φετινή διοργάνωση.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι κάποιες κατηγορίες έχουν ήδη «χτυπήσει κόκκινο» από τις δηλώσεις συμμετοχών για αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν να υποβάλουν την αίτηση τους προκειμένου να «κλειδώσουν» τη θέση τους στο 6ο PICK Πάτρας.
Άλλωστε, η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ αποφάσισε να προκηρύξει και 6η κατηγορία στο PICK και συγκεκριμένα τη SENIOR, έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από πολλούς αγωνιζόμενους.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 09/09/2014 (22.00).
Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: SENIOR, ΜΙΝΙ 60cc - CSAI, D CUP, ROTAX SENIOR MAX,ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER, ενώ για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ