Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Είναι λεφτάδες και κλέβουν το νερό των Πατρινών


Σε βασίλειο κλοπής νερού – σε πολλές περατώσεις και με τις ευλογίες αρμοδίων τοπικοαυτοδιοικητικών και υπηρεσιακών παραγόντων – έχει μετατραπεί ο  Καλλικρατικός Δήμος της Πάτρας, όταν την ίδια ώρα από την ΔΕΥΑΠ καθημερινά γίνονται εκκλήσεις για μειωμένη και προσεκτική κατανάλωση  και πληθαίνουν οι αναφορές για πολίτες οι οποίοι μένουν χωρίς νερό, λόγω αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών.
Αποκορύφωμα των όσων συντελούνται η περιοχή του Καστελόκαμπου, όπου όπως αποκαλύπτει έρευνα του «Κόσμου», την ώρα που μεγάλο μέρος του οικισμού δεν έχει νερό λόγο χαμηλής πίεσης, όλο το καλοκαίρι φέτος αλλά και τις προηγούμενες σεζόν, καταστήματα εστίασης και αναψυχής κλέβουν νερό ,   προκειμένου να τροφοδοτούν τα ντους  που έχουν  εγκαταστήσει για τους θαμώνες τους, οι οποίοι  κάνουν χρήση στις ξαπλώστρες τις οποίες έχουν αναπτύξει.
Να σημειωθεί πως όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα, στην περιοχή του Καστελόκαμπου, υπάρχει επιχείρηση  εστίασης και αναψυχής, η οποία οφείλει  2080 ευρώ στη ΔΕΥΑΠ , αλλά εξακολουθεί να  υδροδοτείται, ενώ στην οδό Λύκωνος στην Πάτρα ,έκοψαν πριν από τρία εικοσιτετράωρα το νερό σε καταναλώτρια για οφειλή 200€.
Η κλοπή του νερού στον Καστελόκαμπο επαληθεύτηκε από την ΔΕΥΑΠ μετά από καταγγελία κατοίκου, ο οποίος έκπληκτος έβλεπε να μην έχει νερό ενώ την ίδια ώρα οι παράνομες ντουζιέρες των καταστημάτων λειτουργούσαν ανεξέλεγκτα .
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει θέμα και για τον τρόπο που λειτούργησαν υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και στελέχη του Δήμου, τα οποία φέρονται να  έκαναν τα στραβά μάτια και εν γνώσει τους τόσο στον Καστελόκαμπο όσο και σε άλλες περιοχές καλυπτόταν η κλοπή και η παρανομία.
Στα Τσουκαλαϊικα
Ο χορός της παράνομης υδροδότησης φτάνει μέχρι και την νότια πλευρά του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων καθώς στα  Τσουκαλαίικα πλούσιος πατρινός που πριν από λίγα χρόνια κατασκεύασε πολυτελέστατη βίλλα και έχει καταπατήσει και κτίσει ακόμα και μέχρι το κύμα, υδροδοτείται παράνομα και δεν πληρώνει λογαριασμούς.
Τα ερωτηματικά, για το ποιος καλύπτει τον χλιδάτο πατρινό και  ενώ βοά η περιοχή για την παρανομία δεν το ενοχλεί κανείς, είναι πάρα πολλά.
Στραβά μάτια
Εκτός από την κλοπή νερού που είναι στην ημερήσια διάταξη  στην Πάτρα ευδοκιμεί και το φρούτο της παράνομης διάθεσης λιμναζόντων υδάτων από υπόγεια στην θάλασσα μέσω παράνομων αποχετεύσεων και σωλήνων.
Στην αρκτική πλευρά της πόλης οι κάτοικοι οικισμού το έχουν τούμπανο και ο  ιδιοκτήτης ακινήτου ο οποίος λύνει και δένει  στο Δήμο κρυφό καμάρι, πως επί εικοσιτετραώρου βάσεως μολύνει  την θαλάσσια περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ