Type Here to Get Search Results !

Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε τα ξημερώματα σε φλεγόμενο ΙΧ στην Πάτρα

Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε τα ξημερώματα σε φλεγόμενο ΙΧ στην Πάτρα
Απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μέσα σε ΙΧ φλεγόμενο επιβατικό αυτοκίνητο στην περιοχή Λεύκα της Πάτρας.
Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του θύματος, ενώ απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανακαλυφθούν τα αίτια της φωτιάς.
Για αυτοκτονία κάνει πάντως λόγο το τοπικό patrastimes.gr, αναφέροντας πως το θύμα ήταν ένας 65χρονος υδραυλικός, πατέρας πέντε παιδιών, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα για φωτιά σε αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην διασταύρωση των οδών Αστερίωνος και Ευβοίας.
Στο σημείο της πυρκαγιάς έφθασαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες, όπου μετά την κατάσβεση της φωτιάς διαπιστώθηκε ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένα απανθρακωμένο άτομο. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε τη σορό στο νεκροτομείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ