Type Here to Get Search Results !

Ι.Χ. συγκρούστηκε με τον Προαστιακό στην Παπαφλέσσα – Τραυματίστηκε η νεαρή οδηγός

Πάτρα: Ι.Χ. συγκρούστηκε με τον Προαστιακό στην Παπαφλέσσα – Τραυματίστηκε η νεαρή οδηγός – Άνοιξε και πάλι ο δρόμος - ΦΩΤΟ   Άνοιξε και πάλι η οδός
 
20:55 Κανονικά διεξάγονται και πάλι εδώ και λίγη ώρα τα δρομολόγια του Προαστιακού μετά το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής στη διάβαση της οδού Παπαφλέσσα.
20:25 Ελαφρώς τραυματισμένη με κολάρο στο λαιμό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες η νεαρή οδηγός.
19:40 Σύγκρουση ενός Ι.Χ. με τον συρμό του Προαστιακού της Πάτρας είχαμε πριν από λίγα λεπτά στην οδό Παπαφλέσσα..
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας κόκκινο ΑΤΟS που κατέβαινε την Παπαφλέσσα, πέρασε από την φυλασσόμενη διάβαση του τρένου που βρίσκεται ακριβώς έξω από τον σταθμό του Προαστιακού και συγκρούστηκε με τον συρμό.Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για μια κοπέλα που τραυματίστηκε ελαφρά.
Για την ώρα ο Προαστιακός είναι ακινητοποιημένος στο σημείο και τα δρομολόγια δεν εκτελούνται.Η μπάρα κατέβηκε κανονικά ενώ από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρεται ότι η οδηγός φαίνεται πως μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν συνειδητοποίησε ότι περνούσε το τρένο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ