Type Here to Get Search Results !

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Αναζητείται εναγωνίως ο 29χρονος ποινικός

Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Αναζητείται εναγωνίως ο 29χρονος ποινικός
Και νέο σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα με πρωταγωνιστή για μία ακόμη φορά τον 29χρονο Πατρινό ποινικό, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τις φυλακές Αλικαρνασσού και ήδη έχει εμπλακεί σε δύο ακόμα περιστατικά μέσα σε 48 ώρες.
Στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, έχει σημάνει συναγερμός, καθώς φοβούνται πως θα χυθεί αίμα αφού όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ο συγκεκριμένος έχει αρκετές «ανοικτές» υποθέσεις στην περιοχή.
Το χθεσινό περιστατικό αναστάτωσε την περιοχή των Ζαρουχλείκων και συγκεκριμένα στην οδό Οδυσσέα Ελύτη, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες συναντήθηκε τυχαία με παλιό... φίλο του και γνώριμο της Αστυνομίας και πυροβόλησε προς αυτόν, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς, πολύ περισσότερο κάποιος πολίτης που μπορεί τυχαία να βρισκόταν στο σημείο.
Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. που κάνει εκτενείς αναζητήσεις για τον 29χρονο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.
Να σημειωθεί πως προχθές το μεσημέρι συνελήφθη 28χρονος συνεργός του ο οποίος μαζί με τον 29χρονο και μια 25χρονη που κατηγορούνται για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας, οπλοχρησία, απειλής και εξύβρισης κατ' εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα οι δράστες το πρωί της Δευτέρας μετέβηκαν με αυτοκίνητο στην επιχείρηση 36χρονου, στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, όπου ο 29χρονος, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον του, χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Λίγες ώρες νωρίτερα δηλαδή το βράδυ της Κυριακής οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί σε κατάστημα μπαρ, στο Άστρος Κυνουρίας, όπου απείλησαν και εξύβρισαν 21χρονη και κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν μέσα στο κατάστημα, χωρίς να τραυματίσουν κανέναν, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως αναφέρουν πηγές σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό στο Φράγμα Πείρου – Παραπείρου.
Ο άνδρας να σημειωθεί πως παλαιότερα είχε εμπλοκή στα κυκλώματα της «νύχτας», ενώ είχε επιτεθεί και στον διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας στην οδό Ανθείας, ενώ αποφυλακίστηκε στις 12 Αυγούστου από το Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού, ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/488327/patra-synagermos-stin-elas---anaziteitai-enagonios-o-29hronos-poinikos#ixzz3Bf5jOakD

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ