Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Αποτελέσματα επιχείρηση κατά λαθρομεταναστών

Πάτρα: Αποτελέσματα επιχείρηση κατά λαθρομεταναστών
Στοχευμένη αστυτνομική επιχείρηση στην παραλιακή - λιμενική ζώνη της Πάτρας πραγματοποίησαν αστυνομικοι για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Η επιχείρηση και οι έλεγχοι συντονίστηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Τάξης Αχαΐας, ενώ συμμετείχαν Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αλλά και προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν συνολικά σαράντα αλλοδαποί υπήκοοι, Αφγανιστάν, Σουδάν και Ιράν, ενώ μετά των έλεγχο των στοιχείων τους συνελήφθησαν έξι άτομα τα οποία στερούνταν εγγράφων παραμονής και κρατούνται προκειμένου δρομολογηθούν οι διαδικασίες απέλασης τους.
Αναλυτικότερα:
Από τα σαράντα άτομα που προσήχθησαν, δέκα αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αθηνών για περαιτέρω διοικητική μεταχείριση.Έξι αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν και Ιράν στερούνται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν.Ενώ οι υπόλοιποι είκοσι τέσσερις, αφέθηκαν ελεύθεροι καθότι είχαν υποβάλλει αιτήματα ασύλου ή διέθεταν άλλα νομιμοποιητικά έγγραφα.Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι οι οποίοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή μας θα συνεχιστούν αμείωτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ