Type Here to Get Search Results !

Αντιδράσεις στην Πάτρα για νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ξεσηκωμένοι οι κάτοικοι της Παντάνασσας

Μόνο και μόνο στο άκουσμα και στις πληροφορίες πως θα μεταφερθούν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Πάτρας από την περιοχή της Παντάνασσας σε χώρο στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί είναι ιδιαιτέρως έντονες στους κατοίκους.

Χθες το απόγευμα μάλιστα, έγινε συνέλευση σε πολυκατοικία στην Τριών Ναυάρχων που ζητήθηκε από την Χρυσή Αυγή να ενοικιαστεί διαμέρισμα για να το χρησιμοποιήσουν ως γραφεία, όμως η άρνηση των υπολοίπων ενοικιαστών και ιδιοκτητών ήταν κάθετη, όπως τη μετέφεραν στο διαχειριστή του κτιρίου.

Όμως και οι αντιφασίστες που αντιδρούν σε οποιαδήποτε παρουσία της Χ.Α. στην Πάτρα, πληροφορούμενοι αυτό το ενδεχόμενο δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν να μετακομίσει ούτε και εκεί.
Μιλώντας εξάλλου στο PatrasTimes, το μέλος νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας Πάνος Χριστοδούλου τόνισε πως «ο αγώνας ενάντια στο ναζισμό δεν τελειώνει απλά σε ένα κλείσιμο γραφείων αλλά στην ολική απονομιμοποίηση φασιστικών πρακτικών απ' όπου και αν προέρχονται».
Να υπενθυμίσουμε πως μόλις χθες το PatrasTimes, αποκάλυψε την απόφαση της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής να μεταφερθούν και πάλι από τα γραφεία που είχαν μεταφερθεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Πατρέως, στην περιοχή της Παντάνασσας.

Τότε οι αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και των μελών του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου «επί τα πρόσω» που βρίσκεται στην περιοχή της Παντάνασσας, του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αλληλέγγυων Σωματείων και Συλλόγων, ήταν συνεχείς με συγκεντρώσεις, πορείες, συλλαλητήρια, αντιφασιστικά φεστιβάλ, προβολές ταινιών και άλλες δράσεις.
Όπως ανακοίνωσε η Τοπική Οργάνωση Πατρών της Χ.Α. «λόγω μεταφοράς της Τοπικής Οργάνωσης Πατρών σε νέο οίκημα, τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά. Για τη νέα διεύθυνση της Τοπικής Οργάνωσης Πατρών θα ενημερωθείτε μέσω της σελίδας μας. Μέχρι την επαναλειτουργία της Τοπικής Οργάνωσης σε νέα γραφεία, θα χρησιμοποιείται για τις επικοινωνιακές της ανάγκες Ταχ. Θυρίδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ