Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Έδιωξαν τους ελεγκτές από το δημαρχείο οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ!


Μέλη του κλαδικού σωματείου των εργαζομένων στους ΟΤΑ έδιωξαν την Τετάρτη από το Δημαρχείο της Πάτρας τους ελεγκτές του Σώματος Δημόσιας Διοίκησης απαγορεύοντας τους να πάρουν μαζί οποιοδήποτε στοιχείο για την αξιολόγηση!
Σύμφωνα με το portal PatrasTimes.gr, oι ελεγκτές δήλωσαν ότι θέλουν να παραλάβουν τα στοιχεία από τους φακέλους των εργαζομένων υπηρεσιακά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο αποφάσισε την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων, ενώ θα ζητήσει εγγράφως από τον απερχόμενο δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά να δώσει εντολή στις υπηρεσίες να μην δώσουν κανένα στοιχείο στους ελεγκτές.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την αξιολόγηση, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «για να κάνω απόλυση στο δημόσιο πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες νομικές προϋποθέσεις. Στο 15% υπάρχει διάταξη που να το οδηγεί στην απόλυση; Απάντηση: Όχι. Κάποιο άλλο δυσμενές μέτρο; Απάντηση: Όχι. Τι θα πάθουν όσοι βρίσκονται στο 15%; Θα υπάρξουν μέτρα βελτιώσεως» εξήγησε ο Μάκης Βορίδης.
«Η άρνηση αξιολόγησης προσβάλει τους δημόσιους υπάλληλους στο σύνολό τους, και αυτούς στον τομέα της υγείας... Στον ιδιωτικό τομέα οι συνάδελφοι τους κάθε μέρα κρίνονται με απόλυση, μείωση μισθών... Αυτό δεν συμβαίνει στο δημόσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ