Type Here to Get Search Results !

Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πάτρα: «Κροκόδειλος» κάνει... βόλτες στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου (pics)

Οι Πατρινοί δεν έμειναν αδιάφοροι στις μαντινάδες των Κρητικών στο f.b. για τον «Σήφη»

Στη Κρήτη μπορεί να έχει γίνει χαμός στα social media με τον «Σήφη» τον Κροκόδειλο με τα «κοπέλια» να βγάζουν μαντινάδες στο f.b. αφιερωμένες στο πλάσμα που βρέθηκε σε λίμνη κοντά στο Ρέθυμνο, αλλά και οι Πατρινοί από την πλευρά τους δεν έχουν μείνει αδιάφοροι στο όλο θέμα.
Στην Κρήτη ήδη έχει δημιουργηθεί μία σελίδα στο f.b. με τίτλο «Ο Σήφης ο κροκόδειλος και οι φίλοι του» στην οποία έχουν πατήσει likes περισσότεροι από 8.000 διαδικτυακοί θαυμαστές του.
Στην Πάτρα ο Odysseas Xerizotis ανακάλυψε τον δικό του κροκόδειλο να κάνει βόλτες  σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία και τον έβγαλε φωτογραφία με τον φακό του.
Μπορεί βέβαια να μην είναι και τόσο ζωντανός όσο ο «Σήφης» της Κρήτης, όμως αν ψάχνετε καλά και σώνει κάτι τέτοιο δεν έχετε παρά να κάνετε και εσείς μία βόλτα στην αγορά της Πάτρας.
Γιατί με την αναμπουμπούλα που έχει πέσει και την έλλειψη ρευστού στην αγορά η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν πολλοί «κροκόδειλοι», ανάμεσα μας ολοζώντανοι! Που ασφαλώς «δαγκώνουν» χειρότερα από τον "Σήφη…"

Η φωτογραφία από τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Πάτρα: «Κροκόδειλος» κάνει... βόλτες στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου (pics)

Εικόνες του Σήφη στα social media από τους Κρητικούς

Πάτρα: «Κροκόδειλος» κάνει... βόλτες στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου (pics)Πάτρα: «Κροκόδειλος» κάνει... βόλτες στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου (pics)Πάτρα: «Κροκόδειλος» κάνει... βόλτες στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου (pics)

Η μαντινάδα που γράφτηκε για τον "Σήφη"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ