Type Here to Get Search Results !

Πλούσιο θέαμα σε Πάτρα και Ναύπακτο από το Beach Volley Tour

Πλούσιο θέαμα σε Πάτρα και Ναύπακτο από το Beach Volley Tour 2η στάση: Ναύπακτος

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση συνδιοργανώνουν σε Ναύπακτο και Πάτρα από κοινού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι Δήμοι Ναυπακτίας και Πατρέων και η Ομόνοια Ναυπάκτου.
Πρόκειται για το πρώτο Beach Volley Tour που ως στόχο έχει την ένωση των δύο πόλεων απο διαφορετικούς νομόυς αλλά της ίδιας Περιφέρειας,μέσα από τον αθλητισμό και τη διασκέδαση. Η φετινή διοργάνωση έχει πιλοτικό χαρακτήρα αφού στα σχέδια των επί μέρους φορέων είναι οι σταθμοί από την επόμενη χρονιά να είναι περισσότεροι.
Για το καλοκαίρι του 2014 το Beach Volley Tour έχει δύο σταθμούς, την Πάτρα και τη Ναύπακτο. Ήδη το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουλίου διοργανώθηκε με επιτυχία η πρώτη αγωνιστική ημέρα στην Πλαζ του ΕΟΤ στην Πάτρα. Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν συνολικά 20 ομάδες σε τρία ταμπλό. Σε αυτά των ανδρών, των γυναικών και ένα ξεχωριστό ταμπλό γυναικών ερασιτεχνών. Τα παιχνίδια ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν με τους συναρπαστικούς τελικούς αργά το βράδυ της Κυριακής.
Στο ταμπλό των ανδρών μεγάλοι νικητές ήταν οι Δασκαλόπουλος-Παπαηλιόπουλος κερδίζοντας στον τελικό με 2-0 σετ τους Ντόντη-Αλτάνη σε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακές φάσεις που ξεσήκωσε πολλές φορές την κερκίδα. Νικητές στον μικρό τελικό κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ήταν οι Κονίδας-Νικολέντζος κερδίζοντας δύσκολα στο τάι μπρέικ με 16-14 τους Τσούση-Θεοφάνη στον “εμφύλιο” των παικτών της Ομόνοιας.Στο πρωτάθλημα των γυναικών ο μεγάλος τελικός ήταν συναρπαστικός από την αρχή ως το τέλος. Οι Σπηλιωτοπούλου-Ξάνθη κέρδισαν το πρώτο σετ όμως οι Μποχρίνη-Σχίζα πήραν με τη σειρά τους το δεύτερο στέλνοντας το παιχνίδι σε τάι μπρέικ. Στο κρίσιμο τρίτο σετ οι δύο ομάδες προσέφεραν υπέροχο θέαμα με μεγάλες και εντυπωσιακές φάσεις για να αναδειχτούν στις λεπτομέρειες πρωταθλήτριες οι Σπηλιωτοπούλου-Ξάνθη κατακτώντας το σετ με 16-14. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Καλπύρη-Μαστρογεωργίου κερδίζοντας στον μικρό τελικό με 2-0 σετ τις Νάκη-Ράμμου.
Ενδιαφέρον παρουσίασε και το ταμπλό των ερασιτεχνών γυναικών. Αφορά γυναίκες που δεν διαθέτουν δελτίο σε κάποια ομάδα που όμως σε καμιά περίπτωση δεν είχαν έλλειμμα αγωνιστικότητας διαθέτοντας μάλιστα και το πιο εκδηλωτικό κοινό στις εξέδρες της Πλαζ του ΕΟΤ. Νικήτριες στον δικό τους τελικό ήταν οι Παπαδοπούλου-Θεοφάνη που νίκησαν στον τελικό τις Κούλου-Στεφανίδη ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Δασκαλοπούλου-Κρίθη που επικράτησαν στον μικρό τελικό των Βουρλούμη-Κωστοπούλου.
Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα έκλεισε με μια όμορφη τελετή απονομών με πολλά δώρα, χαμόγελα και φυσικά αναμνηστικές φωτογραφίες.
Οι κ. Ξένος, Αργυράτος και Μητρόπουλος που αποτέλεσαν την οργανωτική τριάδα, ευχαριστούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάχρη κ. Αντωνόπουλο, τον Δήμο Πατρέων με τις υπηρεσίες τους να έχουν σημαντική συνεισφορά αλλά και προσωπικά τον αντιδήμαρχο κ. Σιγανό, τον Δήμο Ναυπακτίας και τον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρόπουλο που όλοι τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το όλο εγχείρημα.
Επίσης ευχαριστούν την Ομόνοια Ναυπάκτου για τη συνεισφορά της, την κ. Φιλοπούλου και τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους στους αγώνες και την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης και φυσικά όλους τους χορηγούς που στήριξαν τόσο την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής στην Πάτρα όσο και της δεύτερης στη Ναύπακτο το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ