Type Here to Get Search Results !

Like » Ενδιαφέροντα Στην Αθήνα βγαίνουν χρόνια στου Ψυρρή, στην Πάτρα έχουμε μια παρόμοια,

Στην Αθήνα βγαίνουν χρόνια στου Ψυρρή, στην Πάτρα έχουμε μια παρόμοια, αλλά δική μας πιάτσα!Μόνο μια βόλτα θα σας πείσει για τον πολυποίκιλο χαρακτήρα του κέντρου της πόλης...Η Αθήνα είναι μια πόλη γνωστή για την έντονη νυχτερινή της ζωή όμως στην Πάτρα δεν πάμε πίσω! Έχουμε επιλογές για όλα τα γούστα και νυχτερινά μαγαζιά τόσο στο κέντρο όσο και στα προάστια (Ρίο, Βραχναίικα κλπ).Είναι cool το να μπορείς να πας όπου θες και ανάλογα με ότι αντέχει η τσέπη σου (να τα λέμε και αυτά) και να φύγεις ευχαριστημένος!Η Ηφαίστου μέσα σε λίγο καιρό έγινε νέο hot spot, ενώ η Ρήγα Φεραίου κρατάει ακόμα τα σκήπτρα τουλάχιστον τις πρωινές ώρες...Μετά είναι τα μαγαζάκια κάτω από το κάστρο στην Πάνω Πόλη, η Γερμανού και η πιο "οικογενειακή" πλατεία των υψηλών αλωνίων!Yπάρχει όμως καί ένας ακόμα πεζόδρομος αυτός της Παντανάσσης που ξεχωρίζει! Γιατί ξεχωρίζει; Γιατί οι εκεί επιχειρηματίες καταβάλουν προσπάθειες να αναβαθμίσουν την πλακόστρωτη οδό, που ναι, θα μπορούσε να ήταν του "Ψυρρή" για την Πάτρα!Στου Ψυρρή υπάρχουν μεγάλα ή πιο μικρά μαγαζιά που παίζουν όλα τα είδη μουσικής από ελληνικά, ροκ και ποπ, μέχρι λάτιν, τζαζ και έθνικ. Έτσι και στην Παντανάσσης!Έχει πολλά να παρουσιάσει! Η ζωή εκεί είναι πιο χαλαρή και συνδυάζεται τέλεια με βόλτες το καλοκαίρι!Στην Αθήνα βγαίνουν χρόνια στου Ψυρρή, στην Πάτρα έχουμε μια παρόμοια, αλλά δική μας πιάτσα!
Όμως με μια βόλτα τις καθημερινές στο κέντρο, βλέπεις ότι κάτι αλλάζει... Στην Παντανάσσης με την οποία ασχολούμαστε, υπάρχει πάντα κόσμος!
Μικρός πεζόδρομος αλλά θαυματουργός, κάνει τους θαμώνες των παρακείμενων bars... μια παρέα και προτείνει νόστιμα στέκια για ποτό.
Αξίζει γιατί θα ξετρυπώσετε ωραία μπαράκια, μικρά ή μεγαλύτερα ενώ εκεί δίπλα (Ρήγα Φεραίου, Βότση, Πατρέως) θα βρείτε ακόμα περισσότερα και όμορφα στέκια!

Στην Αθήνα βγαίνουν χρόνια στου Ψυρρή, στην Πάτρα έχουμε μια παρόμοια, αλλά δική μας πιάτσα!

Όσο για του Ψυρρή...

Η ενέργεια των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Παντανάσσης να την "φωτίσουν" με φωτιστικά από το σπίτι τους θύμισε πολύ μια βόλτα στου Ψυρρή και στην οδό Πιττάκη, η οποία είναι γεμάτη από φώτα "σπιτικά"!
Είναι εντυπωσιακό και όμορφο να βλέπεις λογιών-λογιών φωτιστικά να στολίζουν το δρόμο, μόνο που σε εμάς εδώ στην Πάτρα τα περισσότερα τα ξήλωσαν!

Στην Αθήνα βγαίνουν χρόνια στου Ψυρρή, στην Πάτρα έχουμε μια παρόμοια, αλλά δική μας πιάτσα!
Kλείνοντας θα θέλαμε να πούμε πως τα στενάκια της Πάτρας από μόνα τους το καθένα, αποτελούν μια ιδιαίτερη γειτονιά της πόλης μας που πρέπει να περπατήσει κανείς.
Περιπλανηθείτε και κατευθυνθείτε στο κέντρο ή και στην θάλασσα...
Όπου και να πάτε η πόλη σας καλοδέχεται, αρκεί να είστε και εσείς ευγενικοί και να την "αγκαλιάσετε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ