Type Here to Get Search Results !

«Βόμβα» στη δίκη για τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας με βίντεο από το αιματηρό περιστατικό


Ένα βίντεο σοκ που δείχνει λεπτό προς λεπτό το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας τον Απρίλιο του 2013 με τον τραυματισμό των 28 εργατών γης από το Μπαγκλαντές, προβλήθηκε σήμερα στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών.
Το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό, κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων και σε αυτό, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φαίνονται οι εργάτες γης οι οποίοι κρατώντας καδρόνια ξύλινα κατευθύνονται στα θερμοκήπια.
Τότε τους βλέπει ένας εκ των κατηγορουμένων που καταφθάνει στο σημείο και στη θέα τους ανοίγει πυρ εναντίον τους με την κυνηγετική καραμπίνα πυροβολώντας πέντε φορές προς το μέρους τους, από μακρινή απόσταση.
Μετά τους πυροβολισμούς φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό να πέφτουν στο έδαφος ορισμένοι αλλοδαποί ενώ οι υπόλοιποι εξακολουθώντας να κρατούν τα ξύλα πηγαίνουν να βρουν τους υπεύθυνους.
Όπως τόνισαν οι συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν το βίντεο στο δικαστήριο προκειμένου να αποδείξουν ότι οι κατηγορούμενοι ήταν αναγκασμένοι να πυροβολήσουν ώστε να προστατευθούν.
Η δίκη διεκόπη αργά σήμερα το μεσημέρι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών και θα συνεχιστεί αύριο το πρωί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ