Type Here to Get Search Results !

Ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία δύο γυναικών με 36 μαχαιριές

Πάτρα: Ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία δύο γυναικών με 36 μαχαιριές
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης, για τον 36χρονο Κώστα Κουτρουμπάνο και την 45χρονη Γεωργία Θωμά, που κατηγορούνταν για δύο ανθρωποκτονίες από πρόθεση, ληστείες, κλοπές, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Θύματά τους, η 84χρονη Κωνσταντίνα Κουλούρη και η 82χρονη δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου, κάτοικοι Πατρών και οι δύο.Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα Ηλείας για ποινές δις ισόβια και τριάντα έτη κάθειρξής, για κάθε έναν από τους κατηγορουμένους, όπως γράφει στο ilialive ο Γιάννης Σπυρούνης.
Ο 36χρονος γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας, είχε καταφέρει να στείλει στη φυλακή ενοχοποιώντας για τους φόνους, ένα ζευγάρι, που παρέμεινε προφυλακισμένο για ένα χρόνο περίπου (11 μήνες).Όμως η επιμονή του να θέλει να δώσει στοιχεία για τα δύο εγκλήματα, υποψίασε τις Αρχές που μέσω DNA κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να φτάσουν στο δολοφόνο και τη συνεργό του.
Η δολοφονία της Ρεγγίνας Παπανδρέου είχε συμβεί στις 8 Ιουνίου 2012, στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου. Τότε είχε συγκλονιστεί η κοινωνία της Πάτρας, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε από την κόρη της, μαχαιρωμένη 36 φορές, ενώ οι δράστες είχαν αρπάξει τα χρυσαφικά από το σπίτι της.
Σύμφωνα με το thebest.gr ο 36χρονος τότε είχε καταθέσει στην αστυνομία πως είχε δει να βγαίνουν από το σπίτι το ζευγάρι που στη συνέχεια προφυλακίστηκε, ενώ ο ίδιος τους είχε παραδώσει και τα χρυσαφικά που είχε κλέψει από το σπίτι της 82χρονης. Ο δράστης όμως συνέχισε την εγκληματική δράση του και στα τέλη Οκτωβρίου εισέβαλε στο σπίτι της καταγόμενης από τον Πύργο, Κωνσταντίνας Κουλούρη.
Αυτός και η συνεργός του φίμωσαν την 84χρονη γυναίκα, που πέθανε από ασφυξία και βρέθηκε την 1η Νοεμβρίου 2012, νεκρή μέσα στο σπίτι από το γιο της Γιάννη, γνωστό ναυτιλιακό πράκτορα της Πάτρας. Η 45χρονη συνεργός είχε ενεργό ρόλο στις ανθρωποκτονίες, καθώς ήταν εκείνη που εντόπιζε γυναίκες που διέμεναν μόνες τους και αποτελούσαν εύκολο στόχο.
Μάλιστα, το ζευγάρι είχε μπει και σε άλλα σπίτια ηλικιωμένων γυναικών από την Πάτρα και τις είχε ληστέψει, χωρίς ευτυχώς τα θύματά να χάσουν τη ζωή τους. Ο δράστης των δύο ανθρωποκτονιών είναι χρόνιος τοξικομανής και έχει απασχολήσει την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις. O 36χρονος είχε εμφανιστεί στην Ασφάλεια για να δώσει σημαντικές πληροφορίες για τον φόνο της Κωνσταντίνας Κουλούρη, που παρέμενε μέχρι τότε ανεξιχνίαστος. Ο ίδιος, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει κατάθεση στην Αστυνομία και υποδείκνυε ένα ζευγάρι Πατρινών ως δράστες της ανθρωποκτονίας της Ρεγγίνας Παπανδρέου.Η άνεσή του έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών. Του πήραν δείγματα DNA και επιβεβαιώθηκε ότι ο άνδρας ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Κωνσταντίνας Κουλούρη! Για τον συγκεκριμένο φόνο ο 36χρονος, είχε προσέλθει αυθορμήτως στην Ασφάλεια για να καταγγείλει την πρώην γυναίκα του, που τον είχε εγκαταλείψει με νέο εραστή και ζούσε μαζί του στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το μίσος του για την πρώην γυναίκα του ήταν τέτοιο, που είχε αποφασίσει να ενοχοποιήσει την ίδια για τον φόνο της Κουλούρη μαζί με τον σύντροφό της. Η πρώην γυναίκα του, γνωρίζοντας ότι ο 35χρονος σκόπευε να την ενοχοποιήσει, είχε σπεύσει στην Ασφάλεια Ηρακλείου και είχε δώσει κατάθεση υποστηρίζοντας ότι ο 35χρονος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας της Κουλούρη.
Οι αστυνομικοί, γνωρίζοντας τις αλληλοσυγκρουόμενες καταθέσεις, κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος. Ο 35χρονος κατέρρευσε και παραδέχτηκε ότι εκείνος είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη Κ. Κουλούρη, την 1η Νοεμβρίου 2012, με τη συνδρομή όμως της πρώην 45χρονης γυναίκας του, που πλέον έχουν χωρίσει.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/455002/patra-omologisan-ti-dipli-dolofonia-dyo-gynaikon-me-36-mahairies#ixzz33jqPYUQk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ